Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsősnek hogyan jelölnétek a...

Elsősnek hogyan jelölnétek a ceruzáit, irnátok rá a nevét?

Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 08:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
65%
10-es vagyok: a gyerek pedig a saját nevét az összes könyvről és füzetről is pontosan ugyanúgy megtanulja.
2018. aug. 31. 11:07
 12/33 anonim ***** válasza:
52%

"foglalkoztató óra tanító nénitől uncsizó anyukáknak"

én a másodikosomnak is megcsináltam, bár nem volt kérés. életemből 10 perc ment el rá, hjaj, azt hittem, belehalok :o

2018. aug. 31. 11:09
 13/33 anonim ***** válasza:
56%

12

Nem, nem kell értened az elvi problémát, miszerint a tanítónéni nem a szülőket kell feladatmegoldásra adja.

Nem, nem érted, hogy van, akinek több gyereke is lehet akár,de ez mellékes.

Nem, nem kell értened azt sem, hogy a gyerektől veszi el a gondosságot, mert megoldják helyette azt a problémát, ami nem is probléma: azaz tud vigyázni a holmijára, szépen, tehát ez értelmetlen.

Nem, nem kell értened azt sem, hogy bár tudom, hogy attól vagy turbóanyu és csúcsfeleség, hogy pikk-pakk megoldasz mindent, végtelen a napod, a nők sokkal teherbíróbbak, mint a férfiak, és egyébként is az asszony köténye minden eltakar, hogy mindezzel mi a baj.

Mindenki tesz, amit szeretne. Akár még ilyen elvileg káros, gyakorlatban fölösleges dolgokat is. Így már érted? Ne haragudj, nem akarok ebben a témában még 3 magyarázatot írni.

2018. aug. 31. 11:16
 14/33 anonim ***** válasza:
87%
ezt az egy magyarázatot sem kellett volna, mert tök felesleges úgy ahogy van. És a kérdés az volt, hogy ki hogyan jelöli, nem pedig az, hogy ki mennyire tartja baromságnak.
2018. aug. 31. 11:22
 15/33 anonim ***** válasza:
8%
Komolyan az 50 forintos ceruzával képesek vagyok molyolni hogy megjelölgessétek? 😂 Mikre nincs időtok uramisten, soha eszembe se jutna ilyen. Ha elhagyja kap másikat és kész.
2018. aug. 31. 11:44
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

Igen, molyolunk, mert a suliban azt kérik. mint ahogy azt is kérik, hogy átlátszó csomagolásban legyenek a könyvek, és nekem hiába tetszik a rendesen becsomagolt füzet és könyv, és hiába néz ki az normálisabban, mégis ezekbe a pelenka műanyag sz*rokba kell tenni, mert ezt kérik.

És még sorolhatnám, hogy mi mindent kell csak azért, mert a suliban azt kérik... nem azért, mert nincs jobb dolgom, unatkozom, vagy én így szeretném, hanem azért, mert ez a rend, és nem fogom megtenni a kisiskolás gyerekemmel, hogy direkt "kilógatom" a sorból.

2018. aug. 31. 11:51
 17/33 anonim ***** válasza:
96%

Körömlakkal tettem rá egy világoskék pöttyöt.

Ugyanúgy elhagyta.

Mi is azért szórakoztunk vele, hogy a tanító néni ne toszogassa miatta a gyereket, más haszna nincs.

2018. aug. 31. 14:00
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég! Vihar a biliben! Miért kell így lebarmolni a másikat!? Alkoholos filccel megirogattam. És miért? Mert ezt kérték.Eszembe sem jutott ágálni ellene.A gyerekem adogatta, én meg irkáltam.Közben beszélgettünk a suliról,a viselkedéséről,stb.Pontosan egy óra volt, minden irogatással,cimkézéssel együtt.
2018. aug. 31. 14:18
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is rairtam a gyerekek cuccaira a nevüket. Három van. Pár perc az egész. Ja, és soha nem vettem 50 Ft-os ceruzakat. Jóval drágábban veszem. Nem is ez a lényeg.

Nem hittem volna, hogy már ebbe is bele lehet kötni. Pont annak van itt felesleges ideje, aki ezen fennakad.😂

2018. aug. 31. 14:27
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

13, neked mégis mi bajod van?

Nem tudom megoldottade azóta kérdező, de azért megírom mi hogy csináltuk: vettünk egy ív olyan papírt, aminek az egyik oldala ragasztós, ilyen matricaalap, és worldben anya készített nekem meg az öcsémnek is kétoldalnyi különböző méretű nevet. Aztán felcsíkozta, mi meg ragasztottunk, évekig így csináltuk alsóban, egyszer kell utána menni a lapnak, utána minden évben kb. húsz percet vesz igénybe az egész

2018. aug. 31. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!