Milyen iskolatáskát javasoltok elsősnek?
Én mint gyerek szólalnék meg. Természetesen már régen jártam elsőbe de a táskámra jól emlékszem. Márkája talán Budmil(ha egyáltalán van ilyen😀) volt. Emlékeim szerint legalább is.
4 évig kitartott egy kis varrással együtt. Igazából csak véletlenül elszakíthattam és anya megvarrta. Elsőben megkaptam nagyon orultem neki és vigyáztam is ra amennyit a tudtam. Minden evvegen lekellett tisztitani de kiratott. 4.vegen 2 hetre egy hatizsakot hortam ami eredetileg uszas cuccé volt mert a pántja elszakadt varrásnál.
Szempontok mi alapján elsőben és utána valasztottam:
1.hátizsák semmi más. Bár ez alap úgy gondolom.
2. Merevített hátú. Kicsinek jobban lehet cipelni is utána meg a sok dolog miatt kell is.
3. Zsebek. Oldal kulacstarto elől 1-2 zseb uzsonnasdoboznak és egyéb kisebb kellékeknek esetleg tolltartonak. Belső zsebek a könyvek és füzeteknek. Sajnos 5.ben rosszul választottam és mindig keresgetnem kellet.
6. A táska maga könnyű legyen. Eleget kell picelni a dolgokat legalább táska ne legyen nehéz.
Nekem ezek voltak a főbb szempontok. Remélem tudtam segíteni.
A lanyomnak Herlitz van, hasznaltan vettuk, gyönyörű allapotban, es jo választás volt. Könnyű, praktikus egy elsősnek...
Nagyon sok a konyvuk már igy is, szoval igy is van hogy mi cipeljuk neki, de amúgy szerintem szuper.
A csatok strapabiroak, nagyon könnyű tisztitani, jo a vallpant..szerintem.mwg jövőre is jo lesz neki..
Fiamnak TOPGAL márkájút vettünk elsőben. Amire figyeltem, hogy ne legyen túl nagy/vastag, bőven elég a kétrekeszes, az alsó tagozatban teljesen ki fogja tudni szolgálni, nem túl vastag, nem áll ki nagyon hátra, nem húzza a hátát. Oldalt van külön zseb a vizes palacknak. Alul gumitalpa van, szóval nem kopik ki a sarka, nem ázik fel, ha télen a sáros-vizes padóra ledobja. Maga a táska üresen könnyű.
Ami nálam még fontos szempont volt, hogy ne csatos legyen hanem cipzáros, nekem személy szerint az valahogy tartósabbnak tűnik. Illetve, ne az a merev hátú borzalom ami régen volt, hanem valamennyire "anatómiailag formált" legyen.
Szerintem ez a Topgal kiváló minőség, tolltartót is onnan vettünk.
Akartam linkelni, de pont az a modell már nincs. Nem volt olcsó, 13-15 ezer körüli árban vettük 2 éve. ehhez hasonló amúgy: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!