Első osztalyosnak melyik márkájú iskolatáskát vegyem meg? Melyik jött be nektek és melyikkel van rossz tapasztalata?
Én viszont nagyon is ajánlom a Belmilt. 3 évig hordta a lányom, úgy tudtam elajándékozni, hogy kopott volt az alja (vastag műanyag, nem dől el a tatyi, nem szakad ki), ezenkívül semmi. Tökéletesen vízálló, a csatja is abszolút jól működött, pedig szinte mindig púposra volt tömve. És több méretben kapható a merev hátú is.
Sztem az előző válaszolóé gyártási hibás volt. (Ismerősöm Belmil tolltartójának a gumírozása 2 hét után tönkrement. Számla nélkül szó nélkül kicserélték.)
Herlitz Smart iskolatáskát vettünk a gyereknek. Most 2.-os, még egy folt sincs a táskán, pedig elég nagy strapának van kitéve. Hétfőn és pénteken olyan nehéz, hogy alig tudom megemelni.
Jó a kialakítása, elég nagy ahhoz, hogy a mappák is beleférjenek.
Nekünk az volt a fő szempont, hogy ergonomikus legyen. Ez olyan.
Ilyen a mi gyerekünké:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!