Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tízóraira, uzsonnára miket...

Tízóraira, uzsonnára miket szoktatok csomagolni, hogy változatos legyen a menü? Bundáskenyér mehet néha?

Figyelt kérdés
köszönöm
2018. aug. 27. 18:33
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

esetleg hot-dog? bár ez kihűl gondolom.

Kanalasat lehet? Joghurt, puding?

elsős lesz a gyerekem, ezért tájékozódom

2018. aug. 27. 18:40
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Bundáskenyeret speciel nem. Az már nem olyan úgy, hogy áll, kihűl, nem friss. Az frissen jó. Azt nem csomagolnék.

Viszont májkrém, vajkrém, felvágott, szalámi, krémsajt, mackó sajt, pogácsa, kifli, olykor péksütemény simán belefér.

2018. aug. 27. 18:41
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg gyümölcs? Bár nem tudom, hogy azzal jól lakik-e, de szerintem alma, banán, körte mehet, amit nem kell felvagdosni, meghámozni.
2018. aug. 27. 18:48
 4/24 anonim ***** válasza:
92%

Én spec imádom a zacskóban meghümmedt bundáskenyeret (is), bár azt én is csak másoktól láttam gyerekként :)

A szendvics téma szerintem kimeríthetetlen. Minden felcserélhető másra benne.

2018. aug. 27. 18:51
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Kenyér, zsemle, pita valamivel. A kicsi nem szereti a sajtot szendoba, így neki még nehezebb. De mellé mindig megy zöldség vagy gyümölcs.
2018. aug. 27. 19:04
 6/24 A kérdező kommentje:

az enyémnek meg a szendvicsektől van herótja..

gyümölcs mindenképp menne, inkább a "fő" ételre gondoltam, hogy változatos lenne, szendvics helyett

2018. aug. 27. 19:11
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Szendvicssutoben sutve ? En enlekszem szerettem gyerekkent hidegen nasnap.
2018. aug. 27. 19:21
 8/24 A kérdező kommentje:

oh szendvicssütő, én is emlékszem, oh, imádtam. De kár, hogy nekünk nincsen. :) be fogok szerezni egyet

gofri? gofrisütőnk sincs mondjuk

2018. aug. 27. 19:38
 9/24 anonim válasza:
85%
Esetleg rendes fott kaja? Biztos megmelegitene neki az egyik tanar. De ha mar itt tartunk. Tortilla lap, abba mehet minden fele felvagott, zoldseg, sajt, kremek, majoznez, ketchup. Akar csirke mell is, persze felkockazva, valami jo fuszerrel meg hidegen is isteni. Gofri is akar, gyumolcs. Lehet venni olyan dobozokat, amikbe ilyen rekeszek vannak. es akkoe mehet bele, rendes kaja, akar tortilla oda a gyumolcs, vagy a zoldseg is. Es nem ernek ossze, nem veszik at egymas izet sem. :)
2018. aug. 27. 20:30
 10/24 anonim ***** válasza:
76%
Pár pici(!) csepp mustár csodákat művel még a standard szendókkal is!
2018. aug. 27. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!