Tojas allergianal letezik az hogy valaki sutibe sutve, teszta formaban meg tudja enni a tojast, rantotta bundaskenyer formajaban viszont nem?
Én nem hiszem, hogy allergiás lennék, magában se a tojással se az olajjal nincs bajom, de együtt... bundáskenyér és rántotta durva hasmenést+hasi görcsöket okoz. Tejallergiás vagyok, a tejtermék minden formában gond. A kisfiam tej-tojás allergiás és neki mindkettő minden formában gond, viszont egy tejallergiás csoportban (többen tojásallergiával) írtak már furcsaságokat, hogy csak bizonyos formákban okoz nekik gondot a tojás. Szóval én nem gondolom lehetetlennek.
De amúgy szerintem olyan szempontból mindegy, hogy allergia vagy intolerancia, ha panaszt okoz az adott étel, gasztroenterológus csak odaadja majd a diétás papírt (bölcsibe, oviba) így ehet mentesen.
Köszönöm a valaszt!
Tojas es tejallergias a lanyom,
A gasztros doki mondta h a tojas visszaterhelest sutemennyel kezdjuk amiben nincs tojas,utana johet a rantotta tukortojas stb ha az elozoektol nincs problema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!