Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba mellett mi lesz nálatok...

Baba mellett mi lesz nálatok a menü Szenteste? Te főztél, sütöttél, vagy rendeltétek valahonnan?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert engem leszólt a barátom húga, hogy azért gyerek mellett jobban megerőltethettem volna magam legalább most, az ünnepek alatt, ha már úgyse csinálok semmit hónapok óta...

Viszont kisbabás/kisgyerekes ismerősünk, barátunk nem nagyon van, ezért nincs viszonyítási alapom.

2016. dec. 24. 15:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Mi holnap megyünk nővéremékhez, de tudom mit fog főzni

Tárkonyos csirkeragu leves

töltött csirke plusz külön töltelék rozmaringosan, gombával

rácponty

töltött káposzta

krumplipüré, cukkiniragu, házi vegyes savanyúság és cékla

zserbó, bejglik

7 hónapos a kislánya

2016. dec. 24. 15:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Húsleves, Sajttal töltött baconbe tekert karaj, sajtos rántott hús, mexikói rizs, fűszeres krumpli (házi), kókuszgolyó, amerikai szelet, mézeskalács

5 hónapos a kislányom

2016. dec. 24. 16:09
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

A kicsi 5 hós, a fiam 7, a lányom 12.

Tárkonyos raguleves

Fasírt, sült oldalas, székely káposzta (tegnap megfőztem), krumplipüré

Linzer (2 napja kész), mézeskalács (3 napja kész), raffaello (ezt a gyerekek formázták kis folyóirat), sajtos rúd.

Takarítást teljes mértékben a férjem és a gyerekek csinálták, és besegítettek krumplit pucolni, sütit pakolni a tepsibe, és a többi.

Nem csak a kismama kell, hogy készüljön a vendégekre!

2016. dec. 24. 16:13
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
2,5 éves kislány 37 hetes terhes vagyok. Ezeket főztem : újházy tyúkhúsleves. Cukkinis bulgur, fűszeres sült krumpli, baconbe tekert fűszervajas sült csirkemell; brokkolival sajttal töltött rántott karaj. Sütni nem sütök most 
2016. dec. 24. 16:29
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

15 hónapos kisfiam van.

Sajttal töltött sertéskaraj, krumplisaláta, rizs, párolt zöldség, linzer.

A 3 napból csak ma vagyunk itthon.

2 évvel ezelőtt 2-3x ennyit főztem (még csak tervben volt a baba az igaz) és rajtunk maradt a nagyja. Ezért én azt mondtam nem fogok 66 félét főzni ha a kutya eszi meg végül.

2016. dec. 24. 16:47
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a józan észnek kell diktálnia, nem az elvárásoknak. Mire van szükség és mennyit bírsz?

Én "csak" terhes vagyok, de egyféle (ünnepi) kaja lesz nemsokára és egyféle süti (az már kész).

Ne hagyd, hogy elrontsák az ünnepeteket! Kíváncsi vagyok, az illető mennyire erölteti meg magát. :)

2016. dec. 24. 17:59
 7/16 piroska és a farkas ***** válasza:
66%
2,5 éves a nagy, 6 hetes a kicsi, hasfájós, letehetetlen, plussz hetente kell hordanunk a Heim Pálba vidékről. Úgyhogy részemről én ma szentté avattam a halrudacska feltalálóját... mellé a férjemnek rántotthús volt, gyerekkora óta ez volt a hagyomány náluk, és krumplupüré, de ez utóbbi kettő is több óra alatt, joptodukcióban készült el, holnap mi sütivep készülübk a nagycsaládi ebédre. Nekünk egyébként teljesen jó volt ez így, nem ettem volna jóízűen azt az ételt ami csak úgy készülhetett volna el, h mellette a lelkét is kisírja a kisbabánk.
2016. dec. 24. 20:09
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Egy kicsi gyerek ls egy kisbaba mellett nem főztem semmit, anyukám hozott rántott húst, rizibizit, salátát. Sütöttem sütit és ennyi :-), holnap anyóséknak sütünk tepis krumpli-tepsis csirkét. Nem látom értelmét az ezer fogásnak.
2016. dec. 24. 20:46
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Most en kicsit ledobbentem.... Tenyleg ez az altalanos h ezer fele kajat foz az ember? Ezt most tenyleg komolyan kerdezem.

Minek ennyi fele kaja? Hanyan eszitek ezeket?

En halaszlet foztem (ezt meg tegnap). Ma tejszines lazacot foztem, burgonyakrokettel.

A beigli is tegnap készült el.

Ennyi.... Nem ereztem kevesnek. Jaaa es csinaltam makos gubat, de az ott is van, érintetlenul a hűtőben.

Egy 1 eves lanyunk es egy 3,5 eves fiunk van.

2016. dec. 24. 21:41
 10/16 anonim ***** válasza:
42%
Szia! Nálunk 8 hetes baba van, en szent estére nem főztem semmit, anyosnal ettünk, 25.en szüleimnel fogunk, majd 26.an főzök valamit. Ha nincs rá időd a baba mellett ne foglalkozz senkivel, en akkor sem csináltam volna nagy menüt, ha itthon ettünk volna, így is van elég dolga szerintem mindenkinek, pláne babával. Na de ilyenkor meg ugye az ajándékok meg a fa díszítése, takarítás... nekem idén ez bőven elég volt..:-)
2016. dec. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!