Baba mellett mi lesz nálatok a menü Szenteste? Te főztél, sütöttél, vagy rendeltétek valahonnan?
Azért kérdezem, mert engem leszólt a barátom húga, hogy azért gyerek mellett jobban megerőltethettem volna magam legalább most, az ünnepek alatt, ha már úgyse csinálok semmit hónapok óta...
Viszont kisbabás/kisgyerekes ismerősünk, barátunk nem nagyon van, ezért nincs viszonyítási alapom.
Mi holnap megyünk nővéremékhez, de tudom mit fog főzni
Tárkonyos csirkeragu leves
töltött csirke plusz külön töltelék rozmaringosan, gombával
rácponty
töltött káposzta
krumplipüré, cukkiniragu, házi vegyes savanyúság és cékla
zserbó, bejglik
7 hónapos a kislánya
Húsleves, Sajttal töltött baconbe tekert karaj, sajtos rántott hús, mexikói rizs, fűszeres krumpli (házi), kókuszgolyó, amerikai szelet, mézeskalács
5 hónapos a kislányom
A kicsi 5 hós, a fiam 7, a lányom 12.
Tárkonyos raguleves
Fasírt, sült oldalas, székely káposzta (tegnap megfőztem), krumplipüré
Linzer (2 napja kész), mézeskalács (3 napja kész), raffaello (ezt a gyerekek formázták kis folyóirat), sajtos rúd.
Takarítást teljes mértékben a férjem és a gyerekek csinálták, és besegítettek krumplit pucolni, sütit pakolni a tepsibe, és a többi.
Nem csak a kismama kell, hogy készüljön a vendégekre!
15 hónapos kisfiam van.
Sajttal töltött sertéskaraj, krumplisaláta, rizs, párolt zöldség, linzer.
A 3 napból csak ma vagyunk itthon.
2 évvel ezelőtt 2-3x ennyit főztem (még csak tervben volt a baba az igaz) és rajtunk maradt a nagyja. Ezért én azt mondtam nem fogok 66 félét főzni ha a kutya eszi meg végül.
Szerintem a józan észnek kell diktálnia, nem az elvárásoknak. Mire van szükség és mennyit bírsz?
Én "csak" terhes vagyok, de egyféle (ünnepi) kaja lesz nemsokára és egyféle süti (az már kész).
Ne hagyd, hogy elrontsák az ünnepeteket! Kíváncsi vagyok, az illető mennyire erölteti meg magát. :)
Most en kicsit ledobbentem.... Tenyleg ez az altalanos h ezer fele kajat foz az ember? Ezt most tenyleg komolyan kerdezem.
Minek ennyi fele kaja? Hanyan eszitek ezeket?
En halaszlet foztem (ezt meg tegnap). Ma tejszines lazacot foztem, burgonyakrokettel.
A beigli is tegnap készült el.
Ennyi.... Nem ereztem kevesnek. Jaaa es csinaltam makos gubat, de az ott is van, érintetlenul a hűtőben.
Egy 1 eves lanyunk es egy 3,5 eves fiunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!