Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit tennetek? Bovebben lent.

Mit tennetek? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Ket lanyom van, egy muveszeti iskolaba jarnak, fel eve, hetente egyszer balett foglalkozasra. Eleg sulyos osszeget hagyok ott havonta,plusz a ruhak stb. Most lesz egy nagyszinhazi fellepesuk. Sirva jott haza a nagyobbik a probarol, hogy azt mondta a tanarno,hogy o rosszul csinalja alljon be leghatra. A kistesojat pedig beallitotta moge. /7 es 5 evesek/. Hat a pofam leszakadt. Egy az fizetos hely. Azert fizetem, azert jarnak, hogy tanitsa meg oket balettozni, hisz senki nem ugy bujik ki, hogy profi balett tancos.

Az biztos, hogy szeptembertol koszonom kedvesseget, es felejtsen minket el. De most? Baratnom azt mondta ne menjunk el a fellepesre es kapcsoljam ki a telom. Oldja meg a lanyok nelkul, ha mar ennyire rosszak. Szerintetek?

2018. jún. 2. 14:25
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
70%
Hülye foglalkozásokkal nem tudod pótolni az apjukat. TE legyél velük, te táncolj, sportolj velük, ne egy idegen tanár.
2018. jún. 4. 23:23
 42/42 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egy 7 éves gyereknek nincs szüksége ennyi plusz órára. Válasszon egyet, amit teljes szívből tud csinálni, élvezi is. Inkább töltsétek együtt a délutánt, mint ilyen szarokra járjon. Az én fiam is jár 8 évesen kézilabdázni, mert az a mindene, idén járt úszni is. Tavaly járt sakkra, de azt mondta, hogy nem akar már járni. Szíve joga neki eldönteni, hogy mit szeretne. Az apjukat nem fogod pótolni mindenféle különórával, ellenben az együtt töltött idő igen. Szülőként pedig tudnunk kell a saját gyerekünk adottságait, nem lehetnek mindig mindenben ügyesek, ezt el kell fogadni. (Én magam is ezt teszem, a lányom igencsak próbára tesz ezügyben elhiheted) A saját kisebbségi komplexusaidat ne vidd ebbe bele, azért mert ovos gyereke, ügyvéd gyerek... ő is egy gyerek, neki sem könnyebb vagy nehezebb a dolog. Egyébként pedig azt hiszem, hogy nem jó helyen vagytok, ha valaki pénzért így oktat, akkor az én pénzemen nem enne. :D
2018. jún. 6. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!