Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisteso kerdes! Mit tennetek...

Kisteso kerdes! Mit tennetek a helyemeben? Bovebben lent!

Figyelt kérdés
Kulfoldon elunk es itt szuletett a lanyom lassan 5 evvel ezelott.Nem volt konnyu szules,nagyon megviselt testileg de foleg lelkileg!A terhesseg rendben volt bar vegig aggodtam mert elotte volt egy vetelesem.A szulestol rettegtem es nem is volt konnyu!Most hogy telik az ido mindenki kerdezi mikor jon a kisteso.Sajnos a "legfajobb" a lanyomtol:Mikor lesz mar kistesom?Mindenkinek van az osztalyban csak nekem nincs!Olyan jo lenne en megtanitanam...."Szegenynek nem mondhatom el ,hogy rettegek meg a gondolattol is!A ferjem sokat dolgzik 2nem szamithatok ra".Olyan jo ,hogy a lanyom mar ilyen nagy!Jo,hogy suliba van verge van egy kis idom magamra!Gondolom senkinek sem kell bemutatni!:-)Alig varoom ,hogy menjek valamerre dolgozni mert megorulok a 4 fal kozott!Az idom ketyeg 32 leszek az iden,nem akarok sokat varni de nem vagyok kesz kistesora!Nemreg sikerult lefogynom arra a sulyra ami szules elott voltam es mehetnek dolgozni de ha jonne a kisteso megint jonne a sok +kg a csikok(mai napig nem szeretek tukorbe nezni,nem tudom elfogadni magma!)a retteges a 9 honap alatt(pajzsmirigyemmel is gond let az elozo terhessegnel...)de a legjobban a szulestol rettegek!Azt mondtam az elozonel ha egyszer "meguszom" soha tobbe.Beakadt a lanyom,nem kaptam epiduralist hiaba kertem(nem birom a fajdalmat!)sokaig hagytak szenvedni!A vegen vakummal szuletett es kaptam epiduralist(ha nem tuti nem is gondolkoznek semmin!)Mit tennetek a helyemben??
2014. jan. 11. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem elég sok a lelki ok,a valós és a kifogás is...ha ennyire nem akarsz babát,akkor ne szülj!De akkor döntsd el és tarts ki mellette!
2014. jan. 11. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogadd el, hogy nem akarsz több gyereket, és ne legyen bűntudatod!

Vagy cselekedj a meggyőződésed ellen és készülj fel, hogy előre utálni fogod az egészet! És az milyen jó is lesz...

2014. jan. 11. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem még meg sem született a babám, de már azt mondogatom a páromnak milyen nyugis lesz ha kirepül. Lehet gonosz vagyok, de párom kislánya is velünk van (6 éves)és örülök neki, hogy végre nem kell fürdetni, csomó dolgot már egyedül csinál, vacsi után csak beküldöm fogat mosni stb..szóval apró dolgok de sokat könnyít, mert már elég fárasztó volt. Most kiderült, hogy én is babát várok, nagyon örülök neki de ott a félelem is, hogy kezdődik majd minden elölről, hogy még vagy 18 évig felelősséggel tartozok valakiért elég megterhelő érzés mind amellett, hogy jó is. Szóval teljesen megértelek, ha nem szeretnél babát. Minden gyerek egyébként mondogatja ilyen korban a tesót. Párom kislány is nemrég még nem tudta hogy babát várok és ő is mondogatta, meg volt hogy sírt is hogy neki nincs tesója. De elsősorban magadra gondolj, mind1 más mit mond...
2014. jan. 11. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!