Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek? Halasztanátok?

Mit tennétek? Halasztanátok?

Figyelt kérdés

Lányom keresztelője vasárnap lesz, azután pedig egy ebédet tartanánk. Az én családomban van aki szabadságot íratott be vasárnapra, többen 60 km-re laknak tőlünk, és meg tudják oldani hogy eljöjjenek!

Párom apja viszont dolgozik /állatgondozó/ és tegnap este beadta nekem párom, hogy mi lenne ha az ebédet áttennénk jövőhétre mert így az apja is el tud jönni!

Jelzem, az én családomból már nem biztos hogy mindenki el tud jönni jövőhéten, mert többen nem helybéliek..A templomi ünnepségre pedig így sem úgy sem jön az apja, mert nem ér rá...Mit tennétek? Elhalasztanátok? Már minden megvan véve, el van intézve..

2013. nov. 22. 08:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem halasztanám el.

Ha fontos lett volna az unokája keresztelője, akkor ő is szabadnapot vett volna ki. Gondolom nem ő az egyedüli állatgondozó a munkahelyén.

Majd meglátogat máskor Titeket apósod.

2013. nov. 22. 08:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem. Akármelyik ujjad harapod, mindegyik fáj. Most minden meg van, időben lett szólva mindenkinek. Én nem rugnám fel egy ember miatt a bizonytalanra az egészet, mert mi a garancia, hogy akkor majd ő vagy mindenki más is el tud jönni? Mellesleg nem tolnék ki egy ember miatt (ha csak nem a párom lenne az) az összes meghívott vendéggel.
2013. nov. 22. 08:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm a választ. Ezt én is mondtam este páromnak, hogy már mindenkinek lett szólva, mindenki úgy készül, nehogy már az utolsó pillanatban mondjuk vissza a vasárnapot....egyébként apósom most otthon volt napokig, szóval nem értem, hogy arra a 2-3 órára sem tudna eljönni, ha esetleg nincs más aki bevállalja azt a napot.
2013. nov. 22. 08:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet nem szereti a családi ebédeket. Nem halasztanám el én sem.
2013. nov. 22. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem föként ugy nem hogy sokan vidékröl jönének fel illetve csak miatatok vetek ki szabadnapot .
2013. nov. 22. 21:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát hosszas vita után megtartottuk..az én részemről mindenki úgy csinálta, hogy el tudjon jönni, Párom családjából volt aki munka miatt csak később jött, viszont volt aki hisztiből nem volt képes a gyerekhez megtenni egy kb. 10 perces utat!
2013. dec. 5. 00:10
 7/11 anonim ***** válasza:
aki ilyenért hisztizik az maradjon is otthon .
2013. dec. 5. 05:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Történetesen mamája vol, aki azóta se keres pedig csúnya dolgokat mondott a hátunk mögött. Sógornőmék még csak be se köszöntek, a templomban meg olyan külön ültek ahogy csak tudtak.

Anyósom meg hát...pont aznap utazozz el barátnőzni. Így 2 hét után tegnap este verte ki a balhét hogy engedjem át hozzá a lányom...mondtam jöjjön át ő.

2013. dec. 5. 07:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek a hárpia anyósok világában.

Az ilyen típusok soha nem változnak,nekik soha semmi nem lesz jó, mindig csak a kifogások lesznek.

Az enyém ugyanilyen, de már lesz...rom.

2013. dec. 7. 08:59
 10/11 A kérdező kommentje:
És a Te eseted? Beleszólós fajta?
2013. dec. 7. 09:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!