Mit tennétek? Halasztanátok?
Lányom keresztelője vasárnap lesz, azután pedig egy ebédet tartanánk. Az én családomban van aki szabadságot íratott be vasárnapra, többen 60 km-re laknak tőlünk, és meg tudják oldani hogy eljöjjenek!
Párom apja viszont dolgozik /állatgondozó/ és tegnap este beadta nekem párom, hogy mi lenne ha az ebédet áttennénk jövőhétre mert így az apja is el tud jönni!
Jelzem, az én családomból már nem biztos hogy mindenki el tud jönni jövőhéten, mert többen nem helybéliek..A templomi ünnepségre pedig így sem úgy sem jön az apja, mert nem ér rá...Mit tennétek? Elhalasztanátok? Már minden megvan véve, el van intézve..
Az lett volna, ha hagyom.
Pl. a férjemmel kiválasztottuk a keresztszülőket (bátyámékat), közben anyósom az ő családi vagy ismerősi köréből szintén választott valaki, akit én soha nem is láttam, a férjem is talán 1-2x. A döbbentettől szóhoz sem jutottam. Máig nem értem hogy gondolta, hogy majd ő megmondja ki, mikor és hol kereszteli meg a lányunkat.
Ez 3 éve volt, azóta annyira elmérgesedett a viszony, hogy én 1 éve nem beszéltem vele, a férjem viszi hozzájuk az unokát ha látni akarják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!