Mit tennetek? Bovebben lent.
Ket lanyom van, egy muveszeti iskolaba jarnak, fel eve, hetente egyszer balett foglalkozasra. Eleg sulyos osszeget hagyok ott havonta,plusz a ruhak stb. Most lesz egy nagyszinhazi fellepesuk. Sirva jott haza a nagyobbik a probarol, hogy azt mondta a tanarno,hogy o rosszul csinalja alljon be leghatra. A kistesojat pedig beallitotta moge. /7 es 5 evesek/. Hat a pofam leszakadt. Egy az fizetos hely. Azert fizetem, azert jarnak, hogy tanitsa meg oket balettozni, hisz senki nem ugy bujik ki, hogy profi balett tancos.
Az biztos, hogy szeptembertol koszonom kedvesseget, es felejtsen minket el. De most? Baratnom azt mondta ne menjunk el a fellepesre es kapcsoljam ki a telom. Oldja meg a lanyok nelkul, ha mar ennyire rosszak. Szerintetek?
Kisebbségi komplexusod van, nem kicsit. Az elöl állóknak azért igazgatja a lábát mert ők állnak elöl, nekik minden mozdulatuk látszik, ez megvan?
Szerintem ne legyél gyerekes, nem is értem hogy ilyen érzelmi intelligenciával hogy dolgozhatsz az egészségügyben :( Na az tart ezért ott, ahol, mert ilyen szédült gondolkodású, komplexusos emberek alkotják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!