Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tennetek a helyemben?...

Mit tennetek a helyemben? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
8honapos lesz kisbabam,5honapos koratol hozzataplalom a szokasos dolgokkal ami nem tapszer. Sajnos nem fogadja el az uveget, a tapszert utalja es mar alig szopizik. Mit etessek vele hogy nyugodtan fekudjek le aludni azzal a tudattal hogy megkap mindent amire szuksege van ennyi idos koraban. Napi 2x szopizik csak es alig akarja elfogadni, ejjel felkel meg 3x akkor tobbet eszik.....
2010. febr. 10. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk azt mondta az orvos,hogy a napi két tej a legfontosabb.Ha az megvan,akkor esetleg napközben adhatsz valamilyen finom tejpépet.
2010. febr. 10. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam sem kapott egy csepp tápszert sem hozzátáplálás alatt, nem fogadta el, én meg meguntam a kínlódást. Esténként tejpépet adtam neki és lefekvés előtt szopizott 1 éves koráig. Éjjel így is felkelt néha, kicsi cicizés után aludt tovább békésen. 1 éves kora után már rendes vacsit kapott )felvágott, husi, zöldség, kifli, túró sajt, joghurt) inni meg 100%os gyümölcslevet vízzel hígítva, pohárból. Most 2 éves, gyönyörű, erős nagyfiú tápszer nélkül is.
2010. febr. 10. 14:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, megnyugodtam :)
2010. febr. 10. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok, csak az én lányom már 10 hónapos volt, amikor elkezdte hanyagolni a szopizást. Én vacsorára tejpépet adok neki, vagy elkészítek kisebb mennyiségű tápszert, és azt hozzákeverem a főzelékéhez, vagy a gyümölcshöz. Így gond nélkül megette a tápszert is, simán üvegből viszont egy kortyot sem ivott. Tulajdonképpen az a lényeg, hogy hozzájusson a szervezete a szükséges tápanyagokhoz.
2010. febr. 11. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!