Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Igyam vagy ne?

Figyelt kérdés
2 hónapos a kislányom. Eddig ittam a laktoherb teát, bevállt, érezhetően több tejem van tőle. Viszont rájöttem közben arra is, hogy fáj a pici hasa a teától. Abbahagytam néhány napra már 2x is és elmúltak a sírós napok, esték. Most megint iszom, megint nyűglődik. Én szinte biztos vagyok benne, hogy ettől fáj neki, viszont tejem is ettől van elég......na, most igyam vagy ne?
2011. júl. 21. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Keresnék más módszert a tejszaporításra és nem hagynám, hogy fájjon a pocija a babámnak. Főleg így, hogy tudod mi váltja ki! Lányom hasa is fájt a Lactoherbtől, úgyhogy nem gondolkoztam, hanem nem ittam tovább és kész.

Ittam viszont rostos őszibaracklevet és sűrűn raktam cicire a lányom, és ez is tökéletesen bevált.

2011. júl. 21. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor ne idd, van helyette homeopátiás szer, milupának vagy a hippnek is van instant teája, lehet kapni kapszulát is tejserkentésre! Igyál alkoholmentes sört!

Pihenj sokat, igyál sok folyadékot!

Próbáld meg ezeket, ne ess rögtön kétségbe! :o)

2011. júl. 21. 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
szedek most moremilk kapszulát, rengeteg folyadék...stb. pihenés nem sok, van egy 2,5 évesem is mellette itthon...:))igen, abbahagyom, nem iszom most már biztos, talán nem lesz gond.
2011. júl. 21. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Maci kávét igyál!! Maláta kivonat van benne, az nagyon jó tejszaporító. Csinálhatod vízzel is, vagy ha a nem fáj a pocakja, ha te iszol tehéntejet, akkor azzal.
2011. júl. 21. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is a Laktoherb tea volt a probléma. Áttértem a görögszénamagra. Abból készítettem teát az is jó volt, bár elég büdössé vált tőle a bőröm.

3 hete esténként megiszom egy üveg Karamalz italt és a hajnali etetésre "csordultig" van a cicim. (Mi is 2 hónaposak vagyunk)

2011. júl. 21. 15:35
 6/6 TKI Ibolya ***** válasza:
Nekünk az is bevált hogy fél literhez raktam egy filter és nem a 2,5 deciliterhez.
2011. júl. 21. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!