Meddig igyam a szoptatós teát?
Figyelt kérdés
Megjött a menstruációm, 2 hónapos a babám. Kevesebb lett a tejem, iszom a szoptatós teát már 2 napja (borzalmas íze van) ma reggelre úgy néz ki visszaállt és megint van sok tejem. Folyamatosan igyam azért a teát, vagy abbahagyhatom mjad?2010. márc. 22. 06:10
1/4 anonim válasza:
szerintem folyamatosan hagyd abba. 1-2 nap alatt.
2/4 anonim válasza:
Én abbahagytam, ha eddig sem kellett, akkor ezután sem fog. AZért lett kevesebb tejed, mert megjött, ez előfordul. Ha nem ízlik, hagyd a csudába, én már 4 hónapja nem iszom, és még mindig van elég tejem.
Ha mégis szaporítani akarsz, akkor használj homeós bogyót, annak nincs íze:D (urtica urens 5ch)
Jó babázást!
ҝ
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 22. 13:06
4/4 anonim válasza:
Most két hónapos a babám én kb. az első 3 hétben ittam szoptatós teát és ettem a homeós bogyókat. azóta egy két alkalommal ittam, de kár volt mert úgy bedurrantak a melleim,hogy majd meg haltam , szóval nekem bármiféle szaporító nélkül is van sok. ha úgy érzed kevesebb van akkor igyál időnként egy egy bögre teát. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!