Mit tennetek? Bovebben lent.
Ket lanyom van, egy muveszeti iskolaba jarnak, fel eve, hetente egyszer balett foglalkozasra. Eleg sulyos osszeget hagyok ott havonta,plusz a ruhak stb. Most lesz egy nagyszinhazi fellepesuk. Sirva jott haza a nagyobbik a probarol, hogy azt mondta a tanarno,hogy o rosszul csinalja alljon be leghatra. A kistesojat pedig beallitotta moge. /7 es 5 evesek/. Hat a pofam leszakadt. Egy az fizetos hely. Azert fizetem, azert jarnak, hogy tanitsa meg oket balettozni, hisz senki nem ugy bujik ki, hogy profi balett tancos.
Az biztos, hogy szeptembertol koszonom kedvesseget, es felejtsen minket el. De most? Baratnom azt mondta ne menjunk el a fellepesre es kapcsoljam ki a telom. Oldja meg a lanyok nelkul, ha mar ennyire rosszak. Szerintetek?
Hányan vannak a csoportban?
Nem hiányoztak sokat, ezért lemaradtak?
Miért olyan rossz hátul? Valakinek ott is kell állnia.
Meg a balettot általában nem egyhelyben állva adják elő.
Nem akarlak megbántani, de igyekszem őszintén írni. Egyrészt valakinek hátul is kell állni, másrészt hiába fizetsz rengeteg pénzt, ha a gyerekeid a balettban nem olyan tehetségesek, a tehetséget nem lehet megtanítani. Előfordulhat, hogy a tanárnő valóban bunkón fogalmazott (kérdezz rá és mondd el neki, hogy sírva jött haza a kislány, ez miért történt szerinte?), de az is lehet, hogy a lányod volt túl érzékeny. Bizony nekem is rosszul esik, ha valaki rávilágít egy hibámra vagy, hogy valamihez nincs tehetségem, hiába vagyok felnőtt. A különbség annyi, hogy mi felnőttek jobb esetben megtanultuk ezt kezelni.
Nem lehet mindenki mindenben tehetséges, nem is kell annak lenni, biztos van valami más amiben a kislányaid kiemelkedőek lehetnek. Ha a lányok szeretnek táncolni, annak ellenére, hogy nem vannak a legjobbak között, menjenek. De akár próbálkozhattok valami más hobbival, ami jobban hozzájuk passzol, több örömük van benne.
Egyetértek az első válaszadóval, ne hagyjátok ott őket a fellépésen, de ha a lanyok is szeretnék, keressetek más foglalkozást szeptembertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!