Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Van még rajtam kívül ilyen...

Van még rajtam kívül ilyen hanyag anyuka?

Figyelt kérdés

Elsőbe megy a gyerek, és még csak múlt héten készült el a NEK lapja, de azóta sem jutottam be vele a suliba.

Nuygtassatok meg, hogy van még más is, aki nem adta még le!

2017. aug. 25. 12:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mindezidáig nem volt rá szükség, és nem láttam értelmét egy olyan okmánynak, amin egy csecsemő képe díszeleg.
2017. aug. 25. 13:38
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Kötelező, így mindegy, hogy te ertelmesnek találod e vagy sem....

Na mindegy. Ha valódi határidőt adnak majd valamire a suliban, azt tartsd be és ne az utolsó pillanatban add le a szükséges dolgokat

2017. aug. 25. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem volt személyije a kislányomnak, de itt csak egyszer kellett bemennünk. Kapott egy ideiglenes személyit, és avval azonnal el is készítették a NEK lapját. Ennek leadási határideje nálunk is június közepe volt.
2017. aug. 25. 16:17
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
nem hanyagság kérdése, a diákigazolvány kiállítása nem kötelező. Én sem adtam még le, én is csak azért adom le az igényt, merthogy sportrendezvényeken való szerepléshez kell. Mivel vidéken lakunk, tömegközlekedéssel nem megy, ahhoz így nem is kell.
2017. aug. 25. 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:
46%
Előző válaszoló vagyok, személyi igazolványa van a kisfiamnak, mivel külföldön nyaralunk rendszeresen. 12-es válaszoló nézz utána, nem kötelező a diákigazolvány kiállítása. Megtalálod neten is, hogy nem kötelező, nekünk mondták is.
2017. aug. 25. 18:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Én juniusban leadtam az első szülöin ,mert tudom hogy sokára készül el.
2017. aug. 26. 06:13
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

15,

ha vetted volna a fáradságot, hígy végig olvasd a kommenteket, akkor feltunt volna, hígy a személyi igazolványra írtam, hígy kötelező

2017. aug. 26. 07:02
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
OK, bocsánat, elnéztem.
2017. aug. 26. 12:19
 19/19 A kérdező kommentje:
a téma zárásaként elmesélem, hogy ma reggel jutottam be a suliba (pénteken 14:10kor már nem volt ott senki), és azt mondták, teljesen mindegy a NEK-lapoknak, hogy mikor érkeztek be, ugyanis a beiratkozások óta még nem nyitották meg a rendszert, szóval csak gyűjtik és őrzik őket.
2017. aug. 28. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!