Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Van még rajtam kívül ilyen...

Van még rajtam kívül ilyen hanyag anyuka?

Figyelt kérdés

Elsőbe megy a gyerek, és még csak múlt héten készült el a NEK lapja, de azóta sem jutottam be vele a suliba.

Nuygtassatok meg, hogy van még más is, aki nem adta még le!

2017. aug. 25. 12:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
biztos van valahol, nálunk azt mondták a titkárságon hogy én adtam le utoljára, bár már ennek is másfél hete.
2017. aug. 25. 12:16
 2/19 A kérdező kommentje:
köszi, ez azért némileg megnyugtató :)
2017. aug. 25. 12:29
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Biztosan van, de erről jó lenne leszoknod, mert a suliban a határidőkkel megszívhatod.

Én is halogatós vagyok, de ami fontos, azt azonnal megcsinálom.

2017. aug. 25. 12:32
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk a júniusi szülőire kellett vinni. A NEK lap azonnal elkészül, ha bemész a Kormányhivatalba. Sulis cuccokat már megvetted? 1 hét sincs már a sulikezdésig.
2017. aug. 25. 12:37
 5/19 A kérdező kommentje:
nem volt határidő, csak annyi, hogy "a nyár folyamán".
2017. aug. 25. 12:41
 6/19 A kérdező kommentje:

igen, azonnal elkészült a NEK-lap, csak a személyi nem, hiszen páromat nem volt egyszerű csak úgy akár egy aláírásért sem előrángatni, hiszen nem itthon dolgozott a nyáron.

aztán a személyiért még egyszer be (aminek az elkészültéről elfelejtettek értesíteni), akkor megkaptam a NEK lapot, de azóta még nem sikerült úgy dolgoznom, hogy 5 előtt a sulihoz érjek.

igen, minden megvan már hetek óta. becsomagolva, bepakolva, feliratozva. nem ez volt a kérdés.

2017. aug. 25. 12:43
 7/19 anonim ***** válasza:
18%

Személyi igazolvány 2009 óta kötelező a csecsemőnek is, hogyhogy nem volt a gyereknek?

Nálunk nem szeretik ha későn ad le a szulo valamit

2017. aug. 25. 12:55
 8/19 anonim ***** válasza:
19%
Nálunk is a júniusi szülőin kellett leadni a NEK lapot, így is csak decemberre lett belőle diákigazolvány. Személyi pedig kellett volna, hogy legyen a gyereknek eddig is.
2017. aug. 25. 13:24
 9/19 A kérdező kommentje:
A személyi igazolvány megléte nem volt a kérdés tárgya.
2017. aug. 25. 13:29
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Valoban nem, de miután ezzel (is) indokolta a késést, kíváncsi voltam, hogy hogy nem volt még a gyereknek
2017. aug. 25. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!