Nyilas75 kérdése:
Gyermekem vegetáriánus, iskolába is erre az étrenedre, lenne szüksége. Orvosi igazolást vittem erről. Mivel van glutén és tejérzékeny étrend kértem vegetáriánusat nem tudnak suliba segíteni Mik a lehetőségeim? Volt valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 19:48
1/42 anonim válasza:
Hát azért ez messze nem egy glutén vagy laktózérzékeny kategória. A vegetarianizmus választott állapot, nem kötelezhettek egy közintézményt se az ilyen étkezésre. Járjon magániskolába, ott kérhetitek.
2/42 anonim válasza:
Főzz neki és küldd be vele ételhordóban.. Az nem jó ha a húsos ételeknél csak köretet kap, azt meg nem várhatod hogy külön főzzrnek neki.
3/42 anonim válasza:
Van neki vegetáriánus édesanyja aki majd gondoskodik a gyermeke étkeztetéséről.
4/42 anonim válasza:
Nem sok senki ehhez igazodni. Igazából én az iskola helyében feljelentést tennék kiskorú veszélyeztetése miatt, mivel a szülő nem biztosítja az egészséges fejlődéshez szükséges alapfeltételeket. Ugyanolyan veszélyes mint a fényevők voltak.
5/42 anonim válasza:
Erre az étrendre lenne szüksége??? Orvosi igazolás? Tölts fel róla fotót, mert én nem hiszem, hogy ilyet igazol egy orvos. Ez nem diagnózis, hanem ahogy írják, választott állapot. Így annyi a lehetőséged, hogy te főzöl neki, és kész.
6/42 Trevor. válasza:
Otthon nem eszik húst, iskolában meg azt eszik, amit mások is. Ha ez nem tetszik, akkor marad az ételhordós megoldás.
7/42 anonim válasza:
Szerintem pont az kéne, hogy egyen húst a suliban, így legalább el tudja dönteni saját maga, hogy akar-e enni húst, vagy sem.
8/42 anonim válasza:
Orvos ilyen igazolás neked ugyan ki nem állít.
A lehetőségeid : rendelsz neki Vega menüt etelszallito cégtől, fozol nekinte magad, eszi amit a tobbi gyerek is
9/42 anonim válasza:
Hát az se biztos hogy a gyerek beviheti amit otthonról hoz, ennek utána kell nézni, közintézményekben eléggé komoly szabályok vannak. Nálunk például még házi süteményt se lehet bevinni ünnepnapokra, nemhogy házi főtt ételt.
10/42 Andizsuzsi válasza:
Milyen betegsége van a gyereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!