Mit tennétek, ha 8 éves fiatokat pofonnal, veréssel fenyegetné a tanítónő?
Nem egyszer és nem is kétszer fordult elő, már több szülő is jelezte nekem, hogy a gyereke otthon mondta, hogy a fiammal torka szakadtából üvöltött a tanítónő és fenyegette.
A gyerekem egy örökmozgó, állandóan nyerni akaró, dinamikus kiskölyök, aki kimondja amit gondol. Tudom, hogy rossz a magatartása, de ez szerintem túlzás.
Ti hogy gondoljátok, mit tennétek?
Szerintem az anyuka hibája. A kölykét nem nevelte meg és másban keresi a hibát természetesen. Egyáltalán nem lep meg sok mai anyától. Gyűlölöm a legtöbb mai anyát, mert ilyeneket "nevelnek". Kedvem lenne a gyerekükkel együtt felpofozni őket. Ha ennyire zseni a gyerek, akkor a mi a fenének kell sima iskolába iratni ? Miért nem neki való, speciális iskolába ? Nem értem komolyan. Például nyelvi iskolában nem unatkozna. Vagy erre kötelezném az anyukát vagy kislétszámúra, ahová a visszamaradott gyerekek járnak. Mivel egy 8 évesnek már illene tudni fegyelmezetten végig üllni a tanórákat. Érdekes módon nekem 5,6 évesen sikerült. Sőt, minden 6-7 éves rokon, ismerős gyereknek.
"Ha ezek után is folytatódna ez,mindenképpen elhoznám a fiamat az iskolából."
Ezzel csak szívességet tennél minden megnevelt gyereknek és a tanároknak. Engem rohadtul idegesítene, ha egy ilyen gyerek miatt nem tudna az enyém haladni.
#43-as:
Örülök,hogy ilyen "tökéletes" családod van és mindent szuperül tudsz.
Pedig ez igenis a tanár hibája!
Ha nem ad feladatot a gyereknek,ne csodálkozzon,hogy unatkozik!
Egyébként is,egy ennyi idős gyereknek sok a napi 6-7× 45 perc!
De jó, hogy pár sorból az itteni szuper anyák egyből ismerik a fiamat!!!!
A gyerek meg van nevelve, tudja a szabályokat és be is tartja mindig, mindenhol, csak ennek a tanítónőnek az óráján nem. Jár sportolni heti 3x, jár zeneiskolába 2x, iskolai szinten focizik, egyik helyen sincs vele gond. Vajon miért?
A tanítónőnél mindig is Ő volt az ügyeletes rossz gyerek, és most már simán hozza is ezt a figurát.
Egyébként nem csak vele kiabál, hanem az egész osztállyal, de csak Őt fenyegeti pofozással, veréssel.
Pontosan!!!És ez a leírásodból,
kommentjeidből teljesen le is jön,Kérdező!!!Csak a sok "tökéletes" szülő nem látja be,hogy a fiad meg van nevelve és a hülye tanárral van a baj!
De persze,mindenről Te és a kisfiad tehettek,a tanár az szent és sérthetetlen...
Szóval most már hirtelen az egész osztállyal ordibál mi? Nehogy a tökéletes gyerekedbe keresd a hibát még véletlenül se mert ő szent és sérthetetlen..
Saját bevallásod szerint sem tud ennek a tanárnak az óráján viselkedni! Vannak szigorúbb tanárok, akik hamarabb felemelik a hangjukat de ok nélkül egyik sem fakad ki ilyen szinten!
#47-es:
Örülök,hogy te Meseországban élsz,de képzeld,vannak idióta tanárok akik ok nélkül ordítoznak!
Egyébként,ismétlem:ha nem ad külön feladatot a Kérdező kisfiának,ne csodálkozzon,hogy nehéz vele!
"Pedig ez igenis a tanár hibája!
Ha nem ad feladatot a gyereknek,ne csodálkozzon,hogy unatkozik! "
Az anya hibája, hogy nem neki való iskolába iratta. Mi a fenének kell egy ilyen gyereket "sima" iskolába iratni, ahol unatkozik ? Mit nem lehet ezen felfogni ? El kellene fogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz az igénye.
"Egyébként is,egy ennyi idős gyereknek sok a napi 6-7× 45 perc!"
Érdekes módon én is kibírtam és minden osztálytársam, rokonom, barátaink gyerekei. Nem vagyunk csoda család, hanem ez lenne a normális. Egy nem fogyatékos, jól nevelt 8 évesnek ki kellene bírnia csendben az órákon. Mindegy kinek az órája. Én sem szerettem minden tanáromat, de nem voltam neveletlen, tiszteletlen kis hülye. Szüleim megbüntettek volna érte és jogosan. Nem a tanár lett volna a hibás, mert ők nem tudnak nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!