Kisfiam figyelemzavaros, iskolakezdéskor izgágasága miatt a tanítónő panaszkodott, gyógyszert kapott, mostanra zseniként említi fiamat a tanítónéni és a gyógyszert abbahagyatná, jó ötlet?
Pszichiáter egyértelmű figyelemzavart diagnosztizált, indokoltnak véli a gyógyszert.
Az értelmi képességek eddig is kiválóak voltak, nagyon jó IQ eredményeink voltak.
Kisfiam elmondása szerint sokkal jobban tud figyelni a gyógyszerrel és jobban kontrollálja a mozgáskényszert.
Félek attól, hogy gyógyszer nélkül kudarcok érnék ismét...újra közbeszólba, fészkelődne órán és újra nem tudna figyelni sem.
Köszönöm a megerősítést, én is így érzem!
Mintha már elfelejtette volna, hogy milyen súlyos problémák voltak gyógyszer nélkül.
Így meg szárnyalva, dicsekedve jön haza a kisfiam, tele piros ponttal, dícsérettel.
A tanítónő azzal rémisztget, hogy ő már látta mit tedz a gyógyszer a gyerekekkel, szerintem azokon a gyerekeken még a gyógyszer sem tudott segíteni.
soha nem szedetnék a gyerekemmel ilyen gyógyszert. Konkrétan olyan hatással van rá mint a nyugtató. Szerintem ez normális? ugyanúgy rászokik, mint a drogokra. Ha nem fogja szedni, rosszabb lesz a figyelemzavara mint valaha, Ha szedni fogja meg zobmi marad egész életébe.
Nem rossz indulatból írtam, saját magad fogod tapasztalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!