Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsősök anyukák. Nagyjából...

Elsősök anyukák. Nagyjából körvonalazódott már számotokra, hogy hány évesek, milyen korúak az osztálytársak? 6 vagy 7?

Figyelt kérdés
Köszönöm és nem pontozok le senkit

2016. szept. 28. 13:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
20%
8 évesen akkoris szégyen az első osztály. Egy megfelelően nevelt, nem fogyatékos gyerek legalább másodikos ennyi évesen. Akit vissza kell fogni, azt nem véletlenül.
2016. szept. 28. 15:11
 12/29 anonim ***** válasza:
64%

A lányom megfelelően nevelt és nem fogyatékos. Sajnos a te anyád ezt nem mondhatja el magáról.

Az osztálytársai többségében vele egyidősek 2-3-4 hónap eltéréssel. Biztosan mind fogyatékos..

2016. szept. 28. 15:20
 13/29 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: 11: Minden hasonló jellegű kérdésnél jössz ezzel a "8éves fogyatékos" dumával! Hagyd már abba és hagyd el a fórumot a francba!

Ui: Én valóban orvosilag fogyatékos vagyok. Mégis lediplomáztam!

2016. szept. 28. 15:26
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
Őszintén? Fogalmam sincs, hogy a többi gyerek mennyi idős. Az én gyerekem decemberben lesz 7, fel sem merült, hogy még ne menjen iskolába.
2016. szept. 28. 15:33
 15/29 anonim ***** válasza:
14. vagyok: Na most miért lettem lepontozva? Mert nem tudom, hogy a többi gyerek hány éves (honnan kéne?) vagy mert 7 éves szülinapja előtt 3 hónappal már iskolába ment a gyerek? :)
2016. szept. 28. 19:10
 16/29 anonim ***** válasza:
73%

enyém a télen lesz 7, maradt oviban mert mindenki maradt a csoportjából, majd együtt kezdik jövőre, így 100%-ban betöltött 7 éves lesz az az osztály.

Bp, itt ez a "szokás" most

2016. szept. 28. 19:45
 17/29 anonim ***** válasza:
20%
Nem én vagyok fogyatékos. Én tudok szöveget értelmezni. Azt írtam fogyatékos és / vagy nem jól nevelt. Akivel eleget törődnek szülei, jól nevelik, azt nem fogják vissza 8 éves koráig oviban. Mert elég értelmes és fegyelmezett iskolához. Sajnos sok szülőt elnézve nem csodálom, hogy erre szükség van.
2016. szept. 28. 20:00
 18/29 anonim ***** válasza:
73%
17! nálunk eleve 4 éves az ovi, tehát nem visszatartják a gyerekeket, hanem ennyi ideig viszik az óvónénik, majd adják át a tanárnőnek... nem fogyatékos senki és jól nevelt gyerekek, köszönjük a kedvességed! te viszont egy orvosi csoda vagy, hogy agyhalál után is élsz!
2016. szept. 28. 20:07
 19/29 anonim ***** válasza:
55%
re16. Érdekes amit írsz. Mi Bp agglo, egy kislány maradt az oviban a csoportból, aki tavasszal volt 6 éves, a többiek mind mentek iskolába (van aki júniusban múlt 7, a többi csak majd lesz - december, január, februári, áprilisi több is van). Egyiknél se merült fel, hogy maradnának.
2016. szept. 28. 21:02
 20/29 anonim ***** válasza:
77%
Jé, valami hülye mindenkit jól lepontozott. Váljon kedves egészségére! A "8 éves fogyatékos" hozzászóló érdemelte meg egyedül. Az ilyennek nem kéne gyereket vállalni. És reméljük, nem pedagógus.
2016. szept. 29. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!