Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsősök anyukák. Nagyjából...

Elsősök anyukák. Nagyjából körvonalazódott már számotokra, hogy hány évesek, milyen korúak az osztálytársak? 6 vagy 7?

Figyelt kérdés
Köszönöm és nem pontozok le senkit

2016. szept. 28. 13:45
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Budapest vagy más város?
2016. szept. 28. 13:47
 2/29 anonim ***** válasza:
8%
Nekem 5, 6 volt külföldön. Rokonoknak Magyarországon 6. Ritka a 7. A 8 pedig már szégyen. Jogosan.
2016. szept. 28. 13:51
 3/29 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Pontos adatokat nem tudok, de szerintem a 22 fős osztályban kb. 7-8 gyerek lehet, aki iskolakezdésre betöltötte a hetet. Kb. ugyanennyi lehet az évvesztes, aki még idén be fogja tölteni. Kb. egyharmaduk csak jövőre tölti be a hetet.
2016. szept. 28. 14:00
 4/29 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Ja, Nyugat-Magyarország, megyeszékhely melletti község.
2016. szept. 28. 14:03
 5/29 A kérdező kommentje:

Bp?

Nálunk az osztály 90%-a 7 éves. És Budapesten vagyunk.

Ismerősnél szintén több a 7 éves.

6/29 A kérdező kommentje:
Közben írtál, köszönöm!
 7/29 anonim ***** válasza:
60%
Többség 7 évet már betöltötte, és van aki ebben a tanévben tölti a 8-at. Lányom szeptemberben 7 évesen kezdte, de októberben töltötte a 8-at. Pillanatig nem érzem hogy szégyen lenne.. és szerintem a többi kisiskolás anyukájának sincs szégyellni valója.
2016. szept. 28. 14:19
 8/29 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk az ovi eleve 4 éves, egy óvónő páros 4 évet visz végig a gyerkőkkel (senkinek nem ajánlják a 6 éves iskolakezdést, sőt ellenzik) és mivel a 4 ovi közt a miénk volt a legnagyobb, így a 2 db suliban szinte csak 7 évet betöltöttek vannak. Pest megye.
2016. szept. 28. 14:51
 9/29 anonim ***** válasza:
67%
Szégyen az én értelmezésemben inkább az, ha csak azért erőltetnek be valakit az iskolába, mert már hatéves, pedig látható rajta, hogy nem neki való még, esetleg az óvónők is elmondják ezt, de a szülők szerint az ciki, mert mi is hatévesen kezdtük, nehogy már az ő gyerekük ne az első legyen bármiben is, hogyan dicsekedjenek akkor a kollégáknak. Szegény meg délutánra mindennap félholt és egyik probléma vonja maga után sorra a többit.
2016. szept. 28. 15:02
 10/29 anonim ***** válasza:
89%

8 éves a nagyobbam,3.osztályos.Mikor kezdte a sulit,kb. 15 gyerek volt 6 éves rajta kivül,abból 10 még decemberig töltötte a 7-et,a többi mind 7 évesen ment,8 évesen egy se,csak úgy hogy már októberben 8 lett.Én nagyon féltettem a lányomat,Ō a legkisebb(június 28-ai) és látván a sok 7 évest kicsit elbizonytalanodtam,de szereti hála istennek.

A kicsi most lett elsōs,márciusi.6,5 évesen ment.A többség ismét 7 éves,de olyan nincs aki 8 lesz idén,csak jövōre,de akkor is már május után.Szerintem itt sokkal jobbak az életkori viszonyok,mint 3 éve a nagyobbnál.Hosszú lett bocsi és Veszprém.

2016. szept. 28. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!