Ti hogy viszonyultok a volt osztályotokhoz?
Tehát mennyire vagytok velük jóba , mennyire tartjátok a kapcsolatot ? Hiányzik nektek a volt osztályotok vagy örültök , hogy otthagytátok ? Gyakran jártok össze vagy szinte soha ?
Olyanok válaszát várnám akik bármilyen okból sulit váltottak , előre is köszi .
Én most kezdtem a gimit, az általánosból még az erős mag mindig él, facen is van külön csoportunk, múltkor leugrottunk az általánosi farsangra. Volt osztályfőnökünk imádott minket, farsangon is sokat beszélgettünk vele, megbeszéltük, hogy nyáron szervezünk a nyaralójuk udvarán egy közös sátorozást a régi csapattal. Hétfőn megyek hozzá az iskolájába, mivel nekem szünetem van.
Egyszóval nagyon nagyon szeretem őket.
Általános suliból senkivel sem tartom a kapcsolatot, soha nem voltunk jó osztály, külön klikkek voltak, a kemény mag lenézte a többieket. Én ott szinte az osztállyal csak órán voltam, szünetekben másik osztályban voltam ott voltak a barátaim, akik a mai napig megmaradtak. Most készülnek az 5 éves osztálytalálkozóra, csináltak is fb-n egy csoportot, de szerintem én nem fogok elmenni.
Gimiben sem lett jobb az osztály, bár ott voltak páran akivel igazán szoros kapcsolat alakult ki, sajnos nem tudunk gyakran találkozni, mert én dolgozok, a többi is vagy dolgozik, vagy fősulira/egyetemre ment.
De minden összevetve sem az általános sem a gimi nem hiányzik, örülök, hogy vége lett és nem is fogom visszasírni.
Én?:) én mindig úgy voltam hogy vannak jó osz.t-saim meg vannak jók nemrég mivel elköltöztünk másik sulit kellet váltanom először nagyon fucsa volt meg minden de megszoktam :)) de visszatérve a kérdésre nagyon-nagyon hiányoznak mivel lehet hogy szemtelenek voltak meg voltak jó-rossz pillanataim is:/ de én így szeretem őket mert nem is tudom nekem ők olyanok voltak mint egy hatalmas nagy ,,család":) és ha úgy van akk minél hamarabb szeretnék velük találkozni meg minden:)) nagyon hiányoznak de ez van
:( ez ez én kis történetem remélem sokat segítettem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!