Ti mit mondanátok erre a tanítónőnek? Jogosan vagyok dühös?
A kislányom imád énekkarra járni, holott a énekkarvezető tanárnő nem túl kedves, és többször is kimutatta, hogy nem igazán szimpatizál a lányommal. De ő imád énekelni.
A múltkor meg volt fázva, és köhögött egy kicsit, és úgyis elment. Más ha ilyet csinál, akkor a tanárnő agyon dicséri, hogy milyen szorgalmas, hogy még betegen is ott van, és csak annyit mond, hogy ne erőltesse a hangját, csak hallgassa a többieket, azzal is tanul. Ezen felbuzdulva ment el a lányom is.
Erre őt megalázta az egész énekkar előtt, kiállította, és leszidta, hogy hogy mer így idejönni, megfertőzni a többi jó hangú gyereket, amúgy sem tud énekelni, tűnjön kifelé... :(
Egész este sírt.
Nem igaz, hogy nincs jó hangja, itthon is sokat énekel, és lelkes is (volt eddig) nagyon.
De ha nem lenne jó hangja, akkor sem ez a megoldás, nem az operaház énekkaráról van szó könyörgöm, hanem egy általános iskolai kórusról... :(
Nagyon dühös vagyok a tanárnőre. Szerintetek jogosan?
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenképpen beszélek vele. Már tegnap is beszéltem volna ha még ott lett volna, de szerencséjére nem volt, már pedig azért valamelyest lehiggadtam, de még mindig eléggé fel vagyok háborodva.
Természetesen nem olyan beteg, hogy ne mehetne közösségbe, itthon volt majdnem egy hétig, a gyerekorvos mondta, hogy most már nyugodtan mehet suliba. Csak még néha köhög kicsit, és gondolom az éneklés miatt rájött a köhögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!