Ovis kirándulás. Jogosan akadtam ki?
Igazából nem értem. Az egész csoport kiscsoport? Ha igen, akkor a többi kiscsoportost elviszik a tied meg nem? Vagy hogy van ez?
Az én lányom is kiscsoportos, de vegyes csoportba jár, 15 6 éves nagycsoportos és 13 kiscsoportos. Amikor a nagycsoportosokat vitték kirándulni, akkor az egyik óvónő a nagyokkal ment, a másik óvónő a kicsikkel maradt az oviban.
Az én lányom vegyes oviba jár. Mindegyik csoport vegyes, nincsen külön kis-középső és nagycsoport, ahogy annak idején volt.
Folyamatosan mennek kirándulni vagy különböző programokra.
Náluk egy szabály van: "kiscsoportos" csak "nagycsoportosnak" lehet a párja illetve, megbízható, szófogadó "középső csoportosnak".
Volt, hogy külön busszal mentek (persze fizetős volt!) és múlthéten pl. BKV busszal mentek a Duna parthoz.
Nekem sosem mondták, hogy nem kellene a lányomnak mennie, nem neki való bármilyen program is. Sőt! Állandóan rábeszélnek mindenre :)))
Én nagyon féltem, pedig nem egy gyerekem van, de hát gondolom ez "normális".
Minden esetre én befizetem minden programra, hogy a látóköre szélesedjen.
A külsős programoknál mindig megy + 5-6 szülő. Múlthéten pl. 10 szülő ment velük és a két óvónő + 2 dadus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!