Ovis kirándulás. Jogosan akadtam ki?
Figyelt kérdés
Kiscsoportos gyerekem van. Busszal mennek kirándulni holnap. Erről tegnap került ki egy tájékoztató a faliújságra. Morogtam is miatta, hogy időben szólnak (fizetős kirándulásról van szó).. de mindegy is. Ma reggel kérdezte az óvónő, hogy itthon tudom e tartani, mert kicsi még, és nem bírná. Persze itthon maradhat mondtam, de most olyan hülyén érzem magam. Miért szerveznek olyan kirándulást kicsiknek amit nem bírnak? Vannak kisebbek is a csoportban. És ha nem tudnám itthon tartani?2015. márc. 24. 14:07
11/14 anonim válasza:
Az én fiam osztályát meg a tanárnője állandóan kirándulni vette. A fiamat egy kicsit... hogy is mondjam... fikázta, amiért nem tudott lépést tartani velük. Aztán kiderült, hogy a fiamnak szív és magasvérnyomás problémái voltak, ami azóta rendeződött. Érdekes, hogy ezt az iskolaorvos nem tudta korábban kiszűrni.
12/14 anonim válasza:
Az merült fel bennem, hogy amúgy otthon vagy, vagy dolgozol? Ha otthon vagy lehet azért gondolja, hogy egy gyerekkel kevesebb, kisebb gond.
13/14 A kérdező kommentje:
Itthon vagyok, illetve itthon dolgozom. Tudja, és nem is gond ha itthon marad. Csak utólag átgondolva olyan fura volt. Valószínűleg egy nyűggel kevesebb. Ha tényleg a gyerekem érdekeit nézte akkor oké , de akkor meg nem értem minek szerveznek olyan kirándulást amiben nem tudnak a gyerekek részt venni. Mndegy már lehiggadtam. :)
2015. márc. 24. 18:52
14/14 anonim válasza:
12-es vagyok.
Én azért rákérdeznék az óvónőknél, hogy miért érzik úgy, hogy a Te gyereked nem bírja. Így lesz végig, amíg oviba jár, mert te otthon vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!