Jogosan háborodotott fel a főnököm? Érdemes egyáltalán foglalkoznom ezzel?
Figyelt kérdés
2 és fél év munkaviszony után előléptettek,majd rá 8hònapra bejelentettem hogy 8hetes terhes vagyok. A fönők kiakadt,hogy akkor miért vállaltam el az előléptetést még akkor. Hozzáteszem akkor még tényleg nem terveztüj a babát. Két másik munkatársnőm is teherbe esett az elmùlt fél évben és ezért mivel kis cég ez tényleg most soknak tűnhet a szemében,de attòl mert más is babát vállal,nekem miért kellene tovább várnom??2015. márc. 15. 19:04
1/9 A kérdező kommentje:
*háborodott
Bocsi az elìrásért!
2015. márc. 15. 19:05
2/9 anonim válasza:
Nem jogos, ne foglalkozz ezzel. Jah, es gratulalok a babahoz. :)
4/9 anonim válasza:
Hát, én nem foglalkoznék vele. Persze, majd a főnök igényeihez, meg a kollégák szüléséhez igazítom a gyerekvállalást, hát hogyne...
5/9 anonim válasza:
Honnan tudja, hogy tervezett a baba? És ha becsúszott? Honnan tudhattad 8 hónappal ezelőtt, hogy becsúszik egy gyerek? <-- erre nem is gondolt?
Gratulálok amúgy!:)
6/9 anonim válasza:
Gratulálok!
A főnökkel ne foglalkozz. Semmi köze a te gyerekvállalásodhoz.
Sosem tudhatod, mit hoz az élet. Főnököd még sok lehet (lesz is), de gyereked nem. Élvezd ki a terhességet, a babavárás időszakát és ne törődj a főnökkel.
7/9 anonim válasza:
Mekkora gyökér :D CSak nem képzeli, hogy ebbe is beleszólhat? :O
Így járt.
8/9 anonim válasza:
Nem lehet, h egy helyen dolgozunk??;) nalam is ez volt tavaly, kiakadt, h miert nem szoltam elobb, h tervezzuk, es hogy minek 30eves korom elott szulni.. nem is beszeltunk azota!
9/9 anonim válasza:
Jó nagy paraszt! Nem is értem mit gondolnak azok az emberek akik így reagálnak egy ilyen örömhírre. Bosszantó, de próbálj meg nem foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!