Ha a beiskolázatatás véleményem szerint nem a gyerekem érdeke szerint történik, mit tehetek?
Szia. Nálunk is hat éves a lányom, és én - hiába az anyja vagyok - nem tudtam eldönteni, hogy a lányom iskolaérett-e vagy sem. Ezért én azt határoztam el, hogy mindenképp az óvónők tanácsát fogom megfogadni, hiszen ő látja a gyermekemet napközben olyan környezetben, ami az iskolához lesz hasonló valamilyen szinten.
Nálunk iskolaérettnek nyilvánították. Viszont tavalyról nálunk maradt két kislány, akik szintén iskolaérettek voltak, de a szülők valamiért úgy gondolták, hadd legyen még egy évig ovis.. :) Mindketten azt mondták, nem bánták meg, a gyerekek bámulatos fejlődésen mentek át egy év alatt.
Ha a nejed úgy látja, hogy jobb lenne még egy év az oviban, én nem vitatkoznék vele!!! A kicsinek semmi de semmi hátránya nem származhat belőle!
Kedves #1!
Köszönöm a választ. A kérdésem nem az, hogy mi a jó a gyerekemnek, hanem az, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésemre, ha lépni szeretnék.
Köszi!
Kedves #5!
Ha arra lettem volna kíváncsi, hogy mi a legjobb mások szerint (akik még soha sem találkoztak vele) a gyerekemnek, azt kérdeztem volna meg. Mint látható, nem erre irányul a kérdés.
Kérem a válaszolókat, hogy a kérdésre koncentráljanak! Hogy kinek mi a véleménye arról, hogy mikor kellene egy 6 éves gyereknek iskolába mennie - már bocs - de nem nagyon érdekel.
Tehát a kérdés megismételve:
Az adott helyzetben kihez fordulhatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kiderítsem? Kiderült. Tökéletesen alkalmas az iskolára, egyetlen dolog miatt marasztalnák: bizonytalan.
Kérlek, ne minősítsetek már!
Hihetetlen, hogy ennyire értetlenek az emberek. Segítséget kérek, nem minősítéseket!
1. vagyok.. elég nyers és durva embernek tűnsz, már bocsi...
Előtérbe helyezed a saját akaratod érvényesítését a gyereked érdekeivel.. hát ... te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!