Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők, Ti hogyan tolerálnátok...

Szülők, Ti hogyan tolerálnátok egy leszbikus pár gyerekét? (óvoda, iskola)

Figyelt kérdés

- Mi (újdonsült szülők) katolikus, konzervatív neveltetést kaptunk...

- Nem hirdetjük az "igét"...

- Szeretnénk nyugodt, boldog jövőt biztosítani gyermekünknek, amennyire ez a mai világban lehetséges...

- De őszintén válaszolni, és nyitottnak maradni mindenki felé.

Ha a Kislányunk a Ti gyereketek osztályába járna: elfogadnátok? Eljönnétek gyerek zsúrra? Átjöhetne játszani a gyereketek hozzánk? Vagy inkább titkoljuk?

2015. jan. 21. 02:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
72%
engem abszolút nem zavarna. Sőt, örülnék annak is, hogy lát ilyet a gyerekem. Számtalan rosszul sikerült házasság van a "normális" felállásban, részemről sokkal fontosabb az, hogy lássam, jól megvannak, jól nevelik a gyereküket, stb.
2015. jan. 21. 09:22
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
Tök jó ezt a sok pozitív választ olvasni, köszi. :) Én is leszbikus nő vagyok és teljesen vállalom magam, gyereket is szeretnék később. :)
2015. jan. 21. 10:07
 13/39 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavarna, sőt, jobban segít megtanul a gyerekeknek ezt a felfogást, hogy ez nem rossz, ha megszokja, felnőttként is toleráns lesz.

Én biztosan engedném, ha hívnátok, már miért ne mehetne? Nem a takarótok alá fognak bemászni bámészkodni, gondolom nem is csókolózgatni fogtok előttük. Egy egyedülálló anya is lehet sokszor valamilyen barátnőjével, és az is természetes.

2015. jan. 21. 10:12
 14/39 anonim ***** válasza:
Tényleg jó ezeket a válaszokat olvasni :)
2015. jan. 21. 10:23
 15/39 anonim ***** válasza:
68%
Persze hogy engedném. Nálunk ez nem is kérdés, úgy ahogy az én meleg barátaim is bármikor jöhetnek. Ha jó emberek vagytok, akik szépen nevelik, szeretik a gyerekük akkor én örülnék ha jó, baráti viszony lenne közöttünk.
2015. jan. 21. 12:34
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiderülne ilyen, akkor megvonnám a vállam. Ennyi.

Marhára nem ezen múlna, hogy "engedném-e" a gyerekem barátkozni a te gyerekeddel.

2015. jan. 21. 13:16
 17/39 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem még mindig menőbb lenne a két anyukájával, mint én, aki pedagógusgyerek voltam. :-)))

Viccet félretéve: manapság jó esélyetek van rá, hogy olyan közösségbe csöppentek, ahol a nagy többség simán venné a dolgot. Titkolni nem tikolnám, mert azzal azt sugallnátok, hogy ez titkolnivaló, bűnös, beteges dolog. Aláhúzni sem kell, megkérdezni úgysem merik a felnőttek. A gyerekek meg úgyis találnak valami csúfolnivalót a többi gyereken, ha akarnak, ezért meg kell tanulnia, hogyan lehetséges túltennie magát mások butaságain.

2015. jan. 21. 17:55
 18/39 anonim válasza:
68%
Támogatnám őket.
2015. jan. 21. 18:15
 19/39 anonim válasza:
76%

Mennyi értelmes, normális gondolkodású ember van itt. ^^ Helyes!^^

Bárcsak több ilyen lenne. Amúgy ettől én is tartok kedves kérdező. ^^ Hogy mi lesz.. ha ha ha..

2015. jan. 21. 22:12
 20/39 anonim válasza:

En termeszetesen atengednem hozzatok, ha hivtok en is mennek de teny,h sajna nem mindenki ilyen. Viszont ez az o szegyenuk. Persze tudom,h most nem a ti hanem a gyerek erdeke a legfontosabb, de pont ezert. A gyerek lassa azt,h a szulei kiallnak magukert, az igazukert. Illetve fel se meruljon benne,h szegyellnie kene a szuleit.

Szerintem ma mar azert lesznek normalisak is.

De amugy,h van ez? Melyikotok a gyam? H jott ossze a kolyok?

2015. jan. 21. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!