Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek! Tanács?
Csak nehogy annyira berágj, hogy lenyomd a torkán a 20 centis műbrokitokat! :D:D:D
Amúgy kérd meg szépen, hogy a saját érdeketek az, hogy ne fecsegje szét a titkaitokat.
Az én szerelmem is ugyanezt csinálta. Mindent elmesélt a haverjainak, nem volt olyan, amit ne tudtak volna kiszedni belőle. Kicsit össze is kaptunk rajta, de úgy érzem, megérte, mert sikerült őszintén megbeszélnünk ezt egymással, előkerültek a rejtett sérelmek, stb. És képzeld el, ez nem rontotta a kapcsolatunkat, hanem erősebbé tette, jó hatással volt rá. És bár ő fiú, én meg lány vagyok, gondolom ez két lánynál is ugyanígy be fog jönni.
Szóval, fő az őszinteség. Ha nem tetszik valami, nyugodtan mondd ki. Egy igazi szerelmi kapcsolat mind a két fél boldogságáról szól, és, ha az, ami köztetek van, igazi, akkor a barátnődnek mindennél fontosabb a te boldogságod. Vagyis, amint látja, hogy a fecsegéssel fájdalmat okoz neked, abba fogja hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!