20 évesen egy 17 átlagkorosztályos osztályba próbálok beilleszkedi, adnátok tanácsot? (Leszbikus vagyok, hogy kicsit érthetőbb legyen a helyzet, nem buktam meg, többi lent. )
teljesen offtopic, de kíváncsi vagyok, hogy hogy kerültél 20 évesen a 17 évesek osztályába. :)
és hogy válaszoljak: hát a franc tudja...vagy megjátszod magad, vagy megmondod, hogy milyen srácokat tartasz helyesnek vagy szépnek...én meleg vagyok, nem érdekelnek a csajok ÚGY, de el tudom dönteni, hogy valakit szépnek és/vagy helyesnek látok vagy sem.
És persze megmondhatod az igazat is, de ha eddig nem illeszkedtél be, akkor az az elején alaposan megnehezítheti a dolgodat egy ilyen közösségben...szóval nem biztos, hogy ilyen helyzetben a teljes őszinteség a legokosabb.
Tizedik után kétéves okjs szakács tanfolyamot csináltam. :)
Persze, el tudom mondani, ki helyes és ki nem, de akkor jön a következő kérdés, pl hogy "hány pasid volt eddig" és hasonlók, tegnap már feldobódott valami szexes kérdés is, és ezekre már nem akarok válaszolni :D
Háát először talán mérd fel hogy állnak a kérdéshez? Mondjuk jómagam sem vagyok egy társasági pillangó szal fogalmam sincs hogy kéne felhozni a témát hogy ne legyen "fura". De szerintem sem kéne egyből elmondani a körülötted lévőknek akik még nem is ismernek. Azért nehezen tudom elképzelni, hogy napi 8 órában a pasikról dumálnak, próbálj te más témát feldobni, amivel megismernek/megkedvelnek téged.
És ha úgy érzed eléggé bízol bennük, esetleg sikerül kiderítened közbe, hogy toleráns emberekkel hozott össze a soros, akkor nyílj meg előttük.
Sajnos azonban a kisvárosokban, falukban sokszor elég beszűkült látókörűek az emberek. :( De sok sikert neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!