Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes leszbikus ilyen?
Úgy értem hogy akivel találkoztam,mindenki átlagon aluli volt.De tényleg...Nekem nem kell a legjobb,vagy a legszebb,de azért üsse meg az átlagot.Én is átéagos vagyok.Fius és lányos se vagyok.Festem magam,normálsan nézek ki de még így is úgy érzem,hogy sose fogok normális lányt megszerezni.Jártam már a fiukkal.Nem rég kb 2 héttel ezelőtt majdnem össze is jött,csak mivel én nem voltam belé szerelmes megint egyedül maradtam szerelmileg.Próbáltam keresgélni ugyanolyan lányt,mint én,de a 30/29 annyira nem volt vonzó...Nekem csak egy átlagos lány kell.Az az egy is 5órára volt tőlem.Szóval tényleg ennyire reménytelen?Meddig lesz így?Olyan nehéz látni,hogy más emberek milyen boldogok a pasijukkak.És abba belegondolok hogy én is legalább ilyen boldog lehetnék,ha a fiukat szeretném.Legalább barátokat szeretnék itt szerezni,olyanokat akik hasonló helyzetben vannak mint én.(meleg)
17/L/L
Elhiheted ,h ez sajnos a meleg világban is pontosan ugyan így van.
Nagyon nehéz egy normális kapcsolatot kialakítani.
Mindenki nagyon felszínes és a gyere gyorsan kúrjunk felfogással állnak hozzá a dologhoz az esetek túlnyomó részében .
Aki meg adja a szépet ,udvarol és hasonlók az meg csak átbax.
És amint meg un vagy talál egy 2cm-rell nagyobb farkat otthagy a semmibe.
sokszor azon gondolkozom én is ,h bár heterónak születhettem volna.
egy meleg srác...
Ismerős... és ha találsz valakit az meg az ország másik végében van. :(
20/L
1.válaszoló:nem is ismerlek szóval nem küldözgetek vadidegeneknek.
4-5. válaszoló:köszönöm,és ez az egy ami "kicsit" megnyugtat.És annyiból szerencsém van hogy a szüleim meleg pártiak és a barátaim már 2éve tudják és az lenne a furcsa nekik ha nem lennék ilyen :D
Ha van kedved beszélgetni akkor írj! :)) (barátkozos tipus vagyok)
Oké,csak kérdeztem :'D nem döl össze a világ xd
És a kommentelő meleg fiunak van kedve beszélgetni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!