Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes leszbikus ilyen?
Úgy értem hogy akivel találkoztam,mindenki átlagon aluli volt.De tényleg...Nekem nem kell a legjobb,vagy a legszebb,de azért üsse meg az átlagot.Én is átéagos vagyok.Fius és lányos se vagyok.Festem magam,normálsan nézek ki de még így is úgy érzem,hogy sose fogok normális lányt megszerezni.Jártam már a fiukkal.Nem rég kb 2 héttel ezelőtt majdnem össze is jött,csak mivel én nem voltam belé szerelmes megint egyedül maradtam szerelmileg.Próbáltam keresgélni ugyanolyan lányt,mint én,de a 30/29 annyira nem volt vonzó...Nekem csak egy átlagos lány kell.Az az egy is 5órára volt tőlem.Szóval tényleg ennyire reménytelen?Meddig lesz így?Olyan nehéz látni,hogy más emberek milyen boldogok a pasijukkak.És abba belegondolok hogy én is legalább ilyen boldog lehetnék,ha a fiukat szeretném.Legalább barátokat szeretnék itt szerezni,olyanokat akik hasonló helyzetben vannak mint én.(meleg)
17/L/L
Kérdező, ne légy türelmetlen!
Én 24 éves leszbikus nő vagyok és nem tudok semmit se felmutatni kapcsolat terén. De nekem az elvárásaim is nagyok, úgyhogy eleve kevés a lehetőségem. Marad az, hogy vársz, ismerkedsz és majd kialakul valami. :)
csak,hogy megnyugtassalak bisexkén is sz-ar az élet.se pasim,se csajom...
és ha éppen akad az is bevan szarva,hogy megcsalom és hisztizik.
Hát ez elég hülye kérdés! Persze, h vannak... meg ez, h átlagos, hmmm.... ahogy a heterok között is sok a nyomi így a melegek között is.. de ez nem azt jelenti, h egy normális "átlagos" lány/fiú sincs köztük....
Nekem egy átlagos, normális barátnőm van! És én is leszbi vagyok ;) úgyh ehhez nem így kell hozzáállni, de semmi sem jön könnyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!