Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az összes leszbikus ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes leszbikus ilyen?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy akivel találkoztam,mindenki átlagon aluli volt.De tényleg...Nekem nem kell a legjobb,vagy a legszebb,de azért üsse meg az átlagot.Én is átéagos vagyok.Fius és lányos se vagyok.Festem magam,normálsan nézek ki de még így is úgy érzem,hogy sose fogok normális lányt megszerezni.Jártam már a fiukkal.Nem rég kb 2 héttel ezelőtt majdnem össze is jött,csak mivel én nem voltam belé szerelmes megint egyedül maradtam szerelmileg.Próbáltam keresgélni ugyanolyan lányt,mint én,de a 30/29 annyira nem volt vonzó...Nekem csak egy átlagos lány kell.Az az egy is 5órára volt tőlem.Szóval tényleg ennyire reménytelen?Meddig lesz így?Olyan nehéz látni,hogy más emberek milyen boldogok a pasijukkak.És abba belegondolok hogy én is legalább ilyen boldog lehetnék,ha a fiukat szeretném.Legalább barátokat szeretnék itt szerezni,olyanokat akik hasonló helyzetben vannak mint én.(meleg)

17/L/L

2014. dec. 13. 16:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Heteroként sem találok párt magamnak, pedig én is átlagosnak mondható vagyok. :') 19L
2014. dec. 13. 17:23
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát igen!Még így is nehéz az embereknek,nemhogy melegként :'D >.<
2014. dec. 13. 17:25
 13/25 mydelirious válasza:
Manapság mindenki nehezen találja meg és tartja meg a számára megfelelő párt. De mindenre van esély, és mindenre van mód. Ne add fel, járj nyitott szemmel és szívvel a világban. Ha gondolod, írj nekem is bátran. 22/L/L
2014. dec. 14. 08:44
 14/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne légy türelmetlen!

Én 24 éves leszbikus nő vagyok és nem tudok semmit se felmutatni kapcsolat terén. De nekem az elvárásaim is nagyok, úgyhogy eleve kevés a lehetőségem. Marad az, hogy vársz, ismerkedsz és majd kialakul valami. :)

2014. dec. 14. 11:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem türelmetlen lenni! :))
2014. dec. 14. 20:30
 16/25 anonim ***** válasza:
9%

csak,hogy megnyugtassalak bisexkén is sz-ar az élet.se pasim,se csajom...

és ha éppen akad az is bevan szarva,hogy megcsalom és hisztizik.

2014. dec. 15. 00:44
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
2 leszbi lányt ismerek,az egyik igen csak oké csak kár hogy lányyokat nyal. a másika domináns fele(vagy mi) az sem rossz,de...egyszer megdugnám.
2014. dec. 15. 00:48
 18/25 kex094 válasza:

Hát ez elég hülye kérdés! Persze, h vannak... meg ez, h átlagos, hmmm.... ahogy a heterok között is sok a nyomi így a melegek között is.. de ez nem azt jelenti, h egy normális "átlagos" lány/fiú sincs köztük....

Nekem egy átlagos, normális barátnőm van! És én is leszbi vagyok ;) úgyh ehhez nem így kell hozzáállni, de semmi sem jön könnyen...

2014. dec. 15. 12:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen. Minden egyes lezbikus lány a földön pontosan ugyanilyen....
2014. dec. 16. 16:04
 20/25 anonim válasza:
Ugyan ilyen helyzetben vagyok en is Bar en nem vagyok atlagon aluli :D (most nem akarok egozni, de meg igy is nehez) 17/L
2014. dec. 31. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!