Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az összes leszbikus ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes leszbikus ilyen?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy akivel találkoztam,mindenki átlagon aluli volt.De tényleg...Nekem nem kell a legjobb,vagy a legszebb,de azért üsse meg az átlagot.Én is átéagos vagyok.Fius és lányos se vagyok.Festem magam,normálsan nézek ki de még így is úgy érzem,hogy sose fogok normális lányt megszerezni.Jártam már a fiukkal.Nem rég kb 2 héttel ezelőtt majdnem össze is jött,csak mivel én nem voltam belé szerelmes megint egyedül maradtam szerelmileg.Próbáltam keresgélni ugyanolyan lányt,mint én,de a 30/29 annyira nem volt vonzó...Nekem csak egy átlagos lány kell.Az az egy is 5órára volt tőlem.Szóval tényleg ennyire reménytelen?Meddig lesz így?Olyan nehéz látni,hogy más emberek milyen boldogok a pasijukkak.És abba belegondolok hogy én is legalább ilyen boldog lehetnék,ha a fiukat szeretném.Legalább barátokat szeretnék itt szerezni,olyanokat akik hasonló helyzetben vannak mint én.(meleg)

17/L/L

2014. dec. 13. 16:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok rengeteg leszbi és hetero baráttal. Párkapcsolatom egy volt, két hónap és jó ha 3x találkpztunk...semmi értelme nemvolt. Egyetlen egyszer találtam olyan lányt aki az igényeimnek és magas elvárásaimnak (amik sztem alap dolgok semmi extra de mindegy) megfelelt és közel is volt hozzám....az utolsó pillanatban veszítettem el, amelyet azóta is iszonyúan bánok. ez már két éve volt...azóta sincsen senki aki szóbajöhetne. egyszerűen a legtöbben csak bulikapcsolatra vágynak vagy kavarásra, vagy igénytelenek, vagy csak a külsőségekre mennek, vagy nem bírnak várni...és nekem ilyen ember nemkell :'D inkább akkor egyedül. Aki meg normális azok a barátaim vagy kapcsolatban vannak évek óta. a baráti társaságomból hetero és leszbikus téren is csak én vagyok már szingli :'D és nem értik h miért mikor átlagosan vagyok különleges, nemvagyok csúnya és jó a személyiségem. ezvan ezt dobta a gép. úgyhogy hidd el más is vanhasonló helyzetben :/

20/L

2015. jan. 3. 18:30
 22/25 anonim ***** válasza:

"Úgy értem hogy akivel találkoztam,mindenki átlagon aluli volt.De tényleg..."

Milyen tekintetben? Azért, mert nem festették magukat, meg nem öltöztek ribinek?

"Festem magam,normálsan nézek ki"

Minek fested magad, ha leszbikus vagy?

A legtöbb leszbikus szándékosan öltözik és néz ki úgy, hogy ne vonja magára a férfiak figyelmét. Te miért csinálod?

El kéne gondolkodnod rajta, hogy kiknek akarsz tetszeni, meg kiknek adod elő magad.

2015. jan. 21. 05:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ha valaki leszbikus, akkor már nem is lehet nőies, nem sminkelhet, nem húzhat szoknyát, mert akkor kizárólag a férfiak figyelmét akarja magára felhívni? Megsúgom, a férfiak nem csak erre figyelnek fel. Ha te eleve érdektelen vagy, nem fogod a férfiak érdeklődését felkelteni. Az én barátnőm egy bomba nő, sminkel is diszkréten és őrjítően szexi, ha szoknyát vesz fel, stb. Neki ez a stílusa, nekem meg ez a vonzó. Nem értem, hogy miért kell ezt leszólni, lefikázni. Annak ellenére, hogy kettőnk közül én vagyok a dominánsabb, ugyanúgy nőiesen öltözöm és nem azért, mert a férfiaknak akarok tetszeni, hanem azért, mert nő vagyok ÉS leszbikus.
2015. jan. 21. 09:41
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves 22-es Válaszoló!

Tényleg rosszul látod a kérdést, mert sok csinos, nőies leszbikus nő van, tehát meleg nőként sem kötelező szarul kinézni, meg kövérnek lenni, ezt nem tudom honnan szeded? Lehet ,hogy vannak leszbikus ismerőseid, akik tipikus szürke egerek, és igénytelenek magukra, de sok a kivétel is az ilyen beállítottságú nők közt. Mondjuk én inkább biszex vagyok, mert ritkán férfiak is megtetszenek, de abszolút nőiesen jelenek meg, mindig.

27/nő

2015. jan. 21. 09:58
 25/25 anonim válasza:

Jaja 22# fura az amit irtál.

Gondolj bele a meleg férfiaknál is hány féle van, és szokták is mondani, hogy a legjobb pasik foglaltak, vagy melegek.

Feltételezem, hogy a nőknél is van igény arra, hogy szépek es vonzóak legyenek, nem mind alacsony, dagadt, tüsihajú és férfias.

Bár talán a meleg férfiaknak könyebb, mint a nőknek valamivel...

(Talán mert többen vannak, vagy nem tudom)

2015. jan. 21. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!