Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek mikor engedjem...

Szerintetek mikor engedjem suliba?

Figyelt kérdés
Kisfiam április 29én született. (Igaz még csak 5éves tehát később lesz aktuális) Szerintetek 6év4hónaposan vagy 7év4hónaposan lenne jobb sulit kezdeni. Értelmes gyerek,csak a véleményekre lennék kíváncsi... játszon még egy évet
2014. jún. 9. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kisfiam 2009 februári. 7,5 évesen fog iskolába menni. Egyáltalán nem kötelező iskolába mennie 6 évesen, ha a szülő és az óvónéni egyetért, hogy maradjon-e a gyerek vagy nem. Ráér még tanulni, nem az eszükkel van baj, hanem ráérnek még.
2014. jún. 22. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Egyébként nagyon érzékeny, a másik meg amit írtak is az elsősök iszonyúan le vannak terhelve.
2014. jún. 22. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha semmi gond nincs vele, korához képest megfelelő minden téren akkor engedni fogják suliba 6 évesen.
2014. jún. 24. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!