Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Engedjem suliba vagy ne?

Engedjem suliba vagy ne?

Figyelt kérdés

A fiam köhög,de más baja nincs.Remélem nem is lesz.

Én is iszonyatos fejfájással kínlódok,náthásnak érzem magam, de nem folyik az orrom, csak furcsa.De most hogy van ez új influenza nem tudom,hogy engedhetem suliba vagy inkább ne?

Nem voltunk sehol,és nem találkozott beteggel.Most akkor mi a teendő?

2009. szept. 14. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lázas és nincs rossz közérzete engedd suliba!

Sajnos ezt az új influenzát nem lehet kikerülni.:(Lehet,hogy suliba nem engeded de a boltban elkaphatja vagy a szomszéd gyerektől.

2009. szept. 14. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A lányom egyik osztálytársa ma egész nap fújta az orrát. kiküldték az óráról és megkérdezték miért jött suliba? pedig nem is lázas.Hát szerintem, ha nem nagy gáz, akkor ne vidd, ha nem okoz gondot, mondjuk van otthon valaki és emiatt nem kell táppénzre menned.
2009. szept. 14. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a tanárok nagyon utálják ha köhögnek órán..Szerintem,ha megoldható és nem marad még le semi fonots tananyagról akkor maradjon 1 napra otthon.. ha nem múlik el neki akkor meg hívd fel az orvost telefonon,mert azért nem kell minden kis aprósággal orvoshoz menni mert ottmeg összeszedhet valamit.
2009. szept. 14. 14:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem köhög állandóan csak néha-néha.

Óránként kb.:2x.

Sajnos minden ősszel és tavasszal ez van,allergiával indul,és ez lesz:(

2009. szept. 14. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:
ha óránként 2x köhög,akkor egész nyugodtan menjen suliba. nem lehet otthonmaradni minden kis szarral. így soha nem fogja megtanulni,hogy vannak kötelességei. elég lesz akkor hiányozni,ha hőemelkedése/láza van, addig meg menjen csak.nem mellékes,hogy így marha gyorsan össze fog gyűlni annyi hiányzás,hogy évet kell ismételnie. az új influenzavírus semmivel sem súlyosabb,mint a szokványos,úgyhogy nem kell tőle előre félni.
2009. szept. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!