Szerintetek mikor engedjem suliba?
Az ismerettségi körömben minden anyuka azt intézi,hogy a gyereke később kezdje az ovit. Igen,tudom mi a törvény,de azt is tudom,hogy simán el lehet intézni,hogy maradjon még 1évet a gyerek.
Igen,kedves utolsó,pont a leterheltség miatt kérdeztem,mert úgy látom már az első osztály is elég kemény....
az enyém 2008 nov-i és megy suliba! neki én is és a pszichológus csapat is kifejezetten javasolta ő ennyire "nagy" de unokatesónak aki évvesztes is még 7évesen sem mehetett 8 évesen kezdte szóval totál gyerekfüggő ki mikor kész rá, az enyém már egy éve iskolatáskáért visított nyáron, idén jött egy "véletlen" hogy rátaláltam hogy kérhető előbb mehessen és azóta kiscserélték imádja hogy sulis lesz. tanulni akar...ez van, nem akartam siettetni de egyszerűen ez a gyerek ilyen
a kiscsoportot ismételtettem mert gondoltam úgyis évvesztes ehhez képest most az első kiscsoportosokkal megy suliba középsőből, nem így volt tervezve de a gyerek igényei alakították, sztem figyeld a gyereket és az alapján dönts, de az életkor legyen a fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!