1/17 anonim válasza:
de aranyos vagy:) és miért szeretsz annyira suliba járni? Én már rég nem vagyok sulis, de nagyon utáltam tanulni, a társaság még jó volt csak tanulnii ne kellett volna. egy percig nem sirom vissza a sulit pedig ugyebár midnig ezzel fárasztják az embert hogy majd visszasirod. Sem én sme a férjem nem mennénk vissza, mi vagyunk a kivételek.
2/17 A kérdező kommentje:
Szeretek tanulni és haverkodni.
2014. febr. 5. 17:18
3/17 anonim válasza:
Alig várom hogy végtérjen majd a gimis évem is(amit még el se kezdtem:D) meg utálok tanulni.1-es válaszoló nem vagy egyedül elég kevesen szeretik a sulit:D
6/17 anonim válasza:
5.-ben még elhiszem, hogy szereted a sulit. De várj még 2 évet, és máris nem lelkesedsz annyira... Most fogok gimibe menni, de máris azt várom bár vége lenne. 14/F
8/17 anonim válasza:
Lol, aztán sír a szomszéd topikban a sok hülye, hogy nem lehet manapság normális munkát találni. De lehet, csak érteni kéne valamihez.
9/17 anonim válasza:
6-os válaszolóval egyet értekxd
14/l
10/17 anonim válasza:
én szeretek focizni.ebből nincs hiány.a tanárok kedvesek, szóval jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!