Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tapasztalt sokgyerekesek,...

Tapasztalt sokgyerekesek, most kezdi a gyerekem az általános iskolát, de van még két kicsim, megnyugtatnátok, hogy minden jól fog menni?

Figyelt kérdés
izgulok...
2013. szept. 1. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is a legnagyobb kezdi holnap a sulit. A középső ovis, a legkisebb májusban kezdi az ovit, a pocaklakó meg jövőhéten érkezik. Én is aggódtam, de nincs miért. Az évnyitóra a párom elkísérte, de a lányom hazaküldte, hogy ő már nagylány, és egyedül szeretne menni. Egyedül jött haza. Mondjuk csak a szomszéd utcából, de ez is nagy dolog. A suliba is egyedül fog járni, de megyek utána az oviig, mert ugye a másik csajszim meg megy oda. Szemmel is tartom, de egyedül is megy.

Amúgy mitől félsz? Hogy nem tudod összehangolni a 3 gyerkőcöt? VAgy hogy nem fog úgy menni a tanulás?

2013. szept. 1. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi a kerdes?
2013. szept. 1. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem "csak" két gyerekem van, és a nagyobbik holnap kezdi az iskolát, a kisebbik ovis, de egyenlőre fogalmam sincs, hogyan fog alakulni az éltünk... Én dolgozom, sokszor váratlanul bent kell maradni túlórázni (értsd: 4 előtt 5 perccel derül ki, hogy nem tudok végezni 4-kor).

A munkahely-iskola-óvoda-otthon útvonal pedig rohanva is kb. másfél órás túra. Férj délután dolgozik, most váltott munkahelyet, eddig rugalmasabb volt a beosztása, ráadásul akkor még egy helyen az oviban voltak a gyerkőcök.

Őszintén irigylem az otthon lévő anyukákat, nekik még van esélyük normális időbeosztásra (pl. nem este 6-ra esnek be haza)

2013. szept. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!