Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megnyugtatnátok? Első baba....

Megnyugtatnátok? Első baba. Most kezdett el felállni és nagyon félek.

Figyelt kérdés
Már volt pár kis kobak koppanás, nem volt vészes, csak megijedt picit és sírt. De párszor mér megmentettem , hogy ne dőljön el teljes hosszában. Ugye nem szokott a babáknak komolyabb bajuk esni , amikor tanulnak állni, járni? :(
2013. aug. 26. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
azért inkább ne betonon koppanjon. de ha megnyugtat, lehet kapni kutacsvédőt
2013. aug. 26. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz dehogy...De azért igen,ne betonon essen.Meg megtanul esni is majd.Lányom is koppant már,de nagyon hamar megtanul fenékre huppanva esni,meg most is ha dőlne,akkor felemelt fejjel döl a hátára.8hósan állt fel,most 10,5hós és kb 9hós korától nem esik fejre már.
2013. aug. 26. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja,nyugi.Kell ez is,hisz így tanul majd meg esni is.Lányom 6 hónaposan állt fel.Most 7,5 hónapos már mindenhol feláll,sétál a bútorok mellet,de ha elesik már a fenekére huppan.Megtanulta. :)
2013. aug. 26. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

De lehet..pontosan ezért kell egy baba mellett lenni 0-24-be , mert pillanatok alatt megtörténik a baj.A lakást baba biztossá kell tenni.Minden veszélyes vagy féltett dolgot egy szinttel feljebb rakni.Ahová csak tudsz rakjál szőnyeget.

Az teljesen normális hogy borulgat.Ez elkerülhetetlen.Csak nem mindegy hogy a járólapba veri a fejét, vagy a puha szőnyegbe.Esni is kell..szinte kötelező, mert különben sose tanulja meg, és sokáig kis esetlen lesz.Nekem 2 gyerekem van.A kicsi 9 hónapos lesz.Bútor mellett már lépeget..és van mikor vége van az ágynak, és szépeket borul.Sír, én simizem és megy tovább.

A 2 éves lányom meg már a kanapáról ugrál a szoba közepére..mikor még pici volt, sose gondoltam volna hogy ilyen ügyes lesz! :-)

2013. aug. 26. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
A kisfiam úgy esett, mint a zsák, teljes hosszábban. Szegénynek akkorákat koppant a feje a taposónak, hogy hallani is rossz volt. Semmi baja nem lett.
2013. aug. 26. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a nagyágyon gyakoroltunk leülést. Vagyis ő gyakorolt mi meg néztük. Felhúzta magát állásba a derekunkba kapaszkodva, aztán előrehajolt, popsi kinyom és csüccs. Ezt sokszor megcsinálta egymás után. Lehet hogy gyakorolt?
2013. aug. 26. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!