Megnyugtatnátok? Első baba. Most kezdett el felállni és nagyon félek.
Figyelt kérdés
Már volt pár kis kobak koppanás, nem volt vészes, csak megijedt picit és sírt. De párszor mér megmentettem , hogy ne dőljön el teljes hosszában. Ugye nem szokott a babáknak komolyabb bajuk esni , amikor tanulnak állni, járni? :(2013. aug. 26. 15:48
1/6 anonim válasza:
azért inkább ne betonon koppanjon. de ha megnyugtat, lehet kapni kutacsvédőt
2/6 anonim válasza:
Nem lesz dehogy...De azért igen,ne betonon essen.Meg megtanul esni is majd.Lányom is koppant már,de nagyon hamar megtanul fenékre huppanva esni,meg most is ha dőlne,akkor felemelt fejjel döl a hátára.8hósan állt fel,most 10,5hós és kb 9hós korától nem esik fejre már.
3/6 anonim válasza:
Nem lesz baja,nyugi.Kell ez is,hisz így tanul majd meg esni is.Lányom 6 hónaposan állt fel.Most 7,5 hónapos már mindenhol feláll,sétál a bútorok mellet,de ha elesik már a fenekére huppan.Megtanulta. :)
4/6 anonim válasza:
De lehet..pontosan ezért kell egy baba mellett lenni 0-24-be , mert pillanatok alatt megtörténik a baj.A lakást baba biztossá kell tenni.Minden veszélyes vagy féltett dolgot egy szinttel feljebb rakni.Ahová csak tudsz rakjál szőnyeget.
Az teljesen normális hogy borulgat.Ez elkerülhetetlen.Csak nem mindegy hogy a járólapba veri a fejét, vagy a puha szőnyegbe.Esni is kell..szinte kötelező, mert különben sose tanulja meg, és sokáig kis esetlen lesz.Nekem 2 gyerekem van.A kicsi 9 hónapos lesz.Bútor mellett már lépeget..és van mikor vége van az ágynak, és szépeket borul.Sír, én simizem és megy tovább.
A 2 éves lányom meg már a kanapáról ugrál a szoba közepére..mikor még pici volt, sose gondoltam volna hogy ilyen ügyes lesz! :-)
5/6 anonim válasza:
A kisfiam úgy esett, mint a zsák, teljes hosszábban. Szegénynek akkorákat koppant a feje a taposónak, hogy hallani is rossz volt. Semmi baja nem lett.
6/6 anonim válasza:
Mi a nagyágyon gyakoroltunk leülést. Vagyis ő gyakorolt mi meg néztük. Felhúzta magát állásba a derekunkba kapaszkodva, aztán előrehajolt, popsi kinyom és csüccs. Ezt sokszor megcsinálta egymás után. Lehet hogy gyakorolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!