Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek normális ez a...

Szerintetek normális ez a nevelés?

Figyelt kérdés
Fiam (harmadikos) osztálytársát úgy nevelték a szülei, hogy a barátai/osztálytársai előtt engedje el nyugodtan a pukit... Felnőttek előtt nem, de a fiam mellett is simán fingorászik, és már ő is kérdezgeti, hogy neki is szabad, mert a szülei mondták az osztálytársának is? Mi a véleményetek?
tegnap 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Kétlem, hogy erre nevelték. Félreértés lehet.
tegnap 19:29
 2/10 anonim válasza:
37%
Butaság
tegnap 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Én is tolom a meló helyen görcsöljön be aki akar
tegnap 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Le kell fingani a fejét
tegnap 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Alapvetően a szervezet emésztés közben gázt termel, aminek valahol ki kell jönnie.Teljesen normális és kortól illetve ingertől függően vagy bent tudja tartani míg egyedül marad vagy nem. De amúgy nem egészséges tartogatni épp úgy mint a székletet se.

Emlékszem, hogy volt egy időszak a fiú osztálytársak még versenyeztek is hogy ki tud nagyobbat durrantani:)

tegnap 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Sztm meg ezt inkább úgy értették, ha órán pl nagyon kell, feszít a hasa engedje ki nyugodtan.
ma 00:13
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem annyira értem a témát. Ha kell, akkor kell. Legalábbis én nem tudom tartogatni. Szerencsére nem vagyok egy különösebben fingórászós típus, de ha kell akkor az kijön. Akkor is ha a dalai láma áll mellettem.
ma 00:17
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Nekem inkább az a fura, hogy a te gyerekednek nem szabad pukizni. Persze, ideálisabb kivinni wc-re, de ha nem ér ki az ember, vagy hirtelen jött, akkor kicsúszik.
ma 05:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden normális ember fingik otthon
ma 07:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az az abnormális nevelés, hogy te a fiadnak tiltod.
ma 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!