Szerintetek egy házasságban ez normális viselkedés, és az hogy ezt mutatják a gyerekeknek?
Szóval a nővéreméknél vagyok vendégségben egy kis időre. Nagyjából 5 éve házasok és van egy 3 éves fiuk meg 5 hónapos fiuk. Reggel mindenki felkelt, kimentek az ebédlőbe, és a nagyobbik fiú leült az asztalhoz kirakózni, meg így játszani. A kisebbiket meg a nővérem betette egy ilyen “ringató székbe” vagy nem tudom ezt hogy hívják, direkt így babáknak való. És akkor a férje csinálta a reggelit, tojást, meg szendvicseket, ilyenek, a nővérem meg főzött teát, kakaót a nagyobbnak, meg kávét nekem. És ahogy ott a konyhában mozogtak mikor összetalálzotak elcsattant 1-1 csók, meg mikor elment a nővérem mellett férje akkor megsimogatta a fenekét meg beszélgettek, nevetgéltek, aztán a nővérem odaadta a kávét, a kakaót a nagyobbnak, töltött teát, és van egy ilyen fotel az ebédlőben a sarokban, oda leül szoptatni (!) csak úgy ott megszoptatta a picit és közben beszélgetett úgy mint mi is.
Számotokra ez nem furcsa és mozgalmas reggel? Nem kellene némivel több nyugalom a gyerekeknek?
Normális. Sőt szerintem ez a jó.
Mi is ilyenek vagyunk. Egy csókban nincs semmi olyan amit ne láthatna egy gyerek.
Helyes. Ideje a pasikat már gyerekkorban megtanítani, hogy mi a normális, hogyan kell bánni a nőkkel, mi a szeretet és hogy egy nő, aki szoptat abban semmi szexuális nincs csak azért, mert látod a mellét. Normális férfi lesz abból a gyerekből.
De a kislány is megtanulja rendesen, hogy milyen férfi lesz méltó hozzá és ő milyen lesz nőként. Remek szülői minta.
Teljesen normális.
Neked melyik részével van bajod? Hogy reggelit készít az apuka? Vagy hogy megcsókolja anyukát és a fenekére csap? Esetleg a szoptatás verte ki a biztosítékot?
Mindegyik teljesen normális dolog. Sőt, sajnos annyira nem is normális, mert pozitív irányban eltér az átlagól.
Te agyhalott vagy már ne is haragudj.
Ennél idillibb, nyugodtabb és szeretet teljesebb reggelt el se tudok képzelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!