Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Más általánosban is alsóban...

Más általánosban is alsóban vagy 5.ben simán behúzzák a karókat ha a gyereknek az anyag se volt meg dolgozat előtt?

Figyelt kérdés

200%-os súlyú dolgozatot írtak már aznap mikor betegség után ment első nap suliba.

Lázas beteg volt ráadásul az anyagot az oszttársak se küldték meg a közös csopiba.(ha megküldték volna se tudom hogy készült volna betegen)

A dolgozat időpontja a krétában péntekre volt téve mégsem aznap irták meg.

Javítástra újra írni lehetőség nincs.

jan. 27. 16:46
1 2 3 4 5
 41/49 Andi0318 ***** válasza:
100%

Én, ha tudom, hogy lesz tz, vagy várható, de egyébként is, tanárnak írok mindig az anyaggal kapcsolatban. Nálunk kb ugyanez volt, hogy betegszabi után, tegnap, hétfőn volt matek doga. Egy fiú küldözgette viberen a dolgokat, nagyjából, de ugye az nem ugyanolyan. Simán írtam a tanárnak, hogy legyen már kedves a dolgozanál segíteni, mégis mikre készüljünk, mert a gyerek nem volt a múlt héten. Így vasárnap fel tudott készülni.

Az viszont, hogy a tz-t előrehozta, nem volt korrekt, de lehet nem is lehet, én ennek utánanéznék. Ha beír egy dátumot, akkor az kell, hogy legyen szerintem. Én beszélnék az ofővel mindneképp..

jan. 28. 09:35
 42/49 anonim ***** válasza:
87%

Mi lenne, ha átkereteznénk ezt az egészet?

Azt írtad, hogy te is nagyon beteg voltál meg a gyerek is. De meggyógyultatok. Próbálj meg ennek örülni. Egészségesek vagytok, éltek. Igenis küzdöttetek. Csak nem nyavalyás számokért, hanem az életetekért. És győztetek. Ezt próbáld erősíteni magadban és a gyerekben is. Harcosok vagytok, győztesek vagytok. Ilyen semmiségekkel, mint egy témazáró jegy, nem kell foglalkozni. Tanuljon tovább szorgalmasan a gyerek. Ha nem is azonnal, de előbb-utóbb beérik a munka gyümölcse. Ha a jegyei most nem is lesznek olyanok, amilyeneket szerettetek volna, a tudás ott lesz. Az egészségetek mindennél, de tényleg mindennél fontosabb.

jan. 28. 09:36
 43/49 Andi0318 ***** válasza:
34%
Ráadásul az ötödikes eredmény nagyon kevés iskolában számít, a környékünkön egyet tudok, de ott is a természettudományok év végi eredménye ötödiktől. Szóval szerintem engedd el, majd kijavítja év végére. Gondolom nem tervezitek a hatosztályos gimit, négyes átlaggal. Sőt, a hatodikos eredmények se számítanak... :-)
jan. 28. 09:43
 44/49 A kérdező kommentje:

Ez az hogy nem gudom évvégére ki tudjuk e javitani. Talán 3 as lesz megint. 4 re vissza fel akartam volna húzni az erősebb tárgyakból.

A tanár amugy még mindig nem reagált, lehet nem is nagyon olvassa a kréta üzeneteket. Más kontaktot nem ad meg.

jan. 28. 10:14
 45/49 anonim ***** válasza:
19%

Házirendet olvasd át! Nálunk 2 hete van bepótolni a hiányzás után a dolgozatokat.

Témazáró jegyet pedig nem lehet javítani.

E mellett a kréta naplóban órai munka és hf is benne van.

Ha a szülőkre várnánk, hogy elküldjék, bajban lennénk...

Másodikos a lányom.

jan. 28. 11:26
 46/49 A kérdező kommentje:

A háirendet nem találom a krétában sem és az iskola honlapján sem. Ez utóbbin is csengetési rendet találok.

A tanár még mindig nem válaszolt amúgy.

jan. 28. 13:03
 47/49 anonim ***** válasza:
19%
Az ilyen bullykat ki engedi ki az oldalra, mint a 47es? Te tudod magadról, hogy zaklató vagy? Tuti másokat is zaklatsz és észre sem veszed.
jan. 28. 14:08
 48/49 anonim ***** válasza:
71%
De most ha óraja van annak a szerencsétlen tanárnak hogyan írjon vissza?
jan. 28. 14:20
 49/49 anonim ***** válasza:
Nemrég lett iskolás a gyerkőc de már most azt érzem h az anyukák nem segítenek. Van közös csopi de az h leirnák mikor van számonkérés az már tabu...
febr. 10. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!