Más általánosban is alsóban vagy 5.ben simán behúzzák a karókat ha a gyereknek az anyag se volt meg dolgozat előtt?
200%-os súlyú dolgozatot írtak már aznap mikor betegség után ment első nap suliba.
Lázas beteg volt ráadásul az anyagot az oszttársak se küldték meg a közös csopiba.(ha megküldték volna se tudom hogy készült volna betegen)
A dolgozat időpontja a krétában péntekre volt téve mégsem aznap irták meg.
Javítástra újra írni lehetőség nincs.

Én, ha tudom, hogy lesz tz, vagy várható, de egyébként is, tanárnak írok mindig az anyaggal kapcsolatban. Nálunk kb ugyanez volt, hogy betegszabi után, tegnap, hétfőn volt matek doga. Egy fiú küldözgette viberen a dolgokat, nagyjából, de ugye az nem ugyanolyan. Simán írtam a tanárnak, hogy legyen már kedves a dolgozanál segíteni, mégis mikre készüljünk, mert a gyerek nem volt a múlt héten. Így vasárnap fel tudott készülni.
Az viszont, hogy a tz-t előrehozta, nem volt korrekt, de lehet nem is lehet, én ennek utánanéznék. Ha beír egy dátumot, akkor az kell, hogy legyen szerintem. Én beszélnék az ofővel mindneképp..

Mi lenne, ha átkereteznénk ezt az egészet?
Azt írtad, hogy te is nagyon beteg voltál meg a gyerek is. De meggyógyultatok. Próbálj meg ennek örülni. Egészségesek vagytok, éltek. Igenis küzdöttetek. Csak nem nyavalyás számokért, hanem az életetekért. És győztetek. Ezt próbáld erősíteni magadban és a gyerekben is. Harcosok vagytok, győztesek vagytok. Ilyen semmiségekkel, mint egy témazáró jegy, nem kell foglalkozni. Tanuljon tovább szorgalmasan a gyerek. Ha nem is azonnal, de előbb-utóbb beérik a munka gyümölcse. Ha a jegyei most nem is lesznek olyanok, amilyeneket szerettetek volna, a tudás ott lesz. Az egészségetek mindennél, de tényleg mindennél fontosabb.

Ez az hogy nem gudom évvégére ki tudjuk e javitani. Talán 3 as lesz megint. 4 re vissza fel akartam volna húzni az erősebb tárgyakból.
A tanár amugy még mindig nem reagált, lehet nem is nagyon olvassa a kréta üzeneteket. Más kontaktot nem ad meg.

Házirendet olvasd át! Nálunk 2 hete van bepótolni a hiányzás után a dolgozatokat.
Témazáró jegyet pedig nem lehet javítani.
E mellett a kréta naplóban órai munka és hf is benne van.
Ha a szülőkre várnánk, hogy elküldjék, bajban lennénk...
Másodikos a lányom.
A háirendet nem találom a krétában sem és az iskola honlapján sem. Ez utóbbin is csengetési rendet találok.
A tanár még mindig nem válaszolt amúgy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!