Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Más általánosban is alsóban...

Más általánosban is alsóban vagy 5.ben simán behúzzák a karókat ha a gyereknek az anyag se volt meg dolgozat előtt?

Figyelt kérdés

200%-os súlyú dolgozatot írtak már aznap mikor betegség után ment első nap suliba.

Lázas beteg volt ráadásul az anyagot az oszttársak se küldték meg a közös csopiba.(ha megküldték volna se tudom hogy készült volna betegen)

A dolgozat időpontja a krétában péntekre volt téve mégsem aznap irták meg.

Javítástra újra írni lehetőség nincs.

jan. 27. 16:46
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
A kulcsszó nem ez lett volna.
jan. 27. 16:50
 2/49 anonim ***** válasza:
53%
Akkor rendes Karen módjára bemégy és beszélsz a dirivel.
jan. 27. 16:53
 3/49 A kérdező kommentje:
A krétában most írtam üzenetet a tanárnak, mert a gyerekeknek azt mondta, senki nem javithat.
jan. 27. 17:11
 4/49 anonim ***** válasza:
81%
Be. Ha jófej a tanár, akkor vele nem íratja meg, de ha megíratja nem "mentség", hogy beteg volt. Sajnos ez van. A házit, anyagot próbáltátok valakitől elkérni? Szülő, tanár? Nem csoportba, hanem valamelyik barát szüleitől? Vagy esetleg a tanártól? Hamár témazáró (200% a témazáró, röpdoga 100%), akkor csak láttad melyik anyag, hol tartanak és be is volt jelentve a dolgozat. A témazáró nem derült égből jön, ha eljutnak az anyagrész végére akkor van. Az, hogy nem pénteken írták, bármi miatt lehet, de akkor hétfőn utólag ugyan úgy megíratjatják vele, hiába írta volna meg a többi pénteken.
jan. 27. 17:12
 5/49 A kérdező kommentje:

Az anyagot kértük csütörtók este kaptuk meg. De aznap már ugy jött haza a gyerekem hogy nem pénteken lesz, megírtuk ma.

A tankönyvet persze néztük de nem tudtuk mikből lesz a doga. A krétában annyi volt csak pl hogy "fogalmakból" is. A tankönyvben nem találtam fogalmakat azoknal a reszeknél amiket talán vehettek órákon.

Gyakran hagynak ki oldalakat is amiket nem vesznek, a tankönyv nem követhető betegség alatt.

Magyarán arrol se volt gőzünk hogy miket vettek suliban amig hiányzott es arrol sem mely anyagokbol lesz dolgozat.

jan. 27. 17:19
 6/49 A kérdező kommentje:

Csak úgy kiváncsi vagyok hogy ez amugy teljesen protokoll normális hogy ha beteg volt a gyerek ha nem történhet bármi akár, repkednek a karók?

Mar bánom hogy nem irattam ki a gyereket orvossal inkább tovább!

De azert nem mert nem is tudtam az aznapi dogárol mert a krétában péntekre volt berakva raadásul.

Azt hittem csütörtökön tudunk készülni.

jan. 27. 17:21
 7/49 anonim ***** válasza:
71%

"Az anyagot kértük csütörtók este kaptuk meg. "

Nálunk ez mondjuk mindig úgy működött, hogy én, mint szülő, mindennap bementem elkerni az anyagot, hogy a gyerek tudjon haladni.

jan. 27. 17:49
 8/49 A kérdező kommentje:

Én mint szülő a gyerekenek húztam le a lázát, orvosnál voltunk és egész ejszaka is ment a vergődés.

Az anyagot elkértük nem csak a csoportban, azt mondták küldik. De nem tették.

Aztán mellesleg én is beteg voltam mint atom.

A várhato dolgozatrol nem tudtam csak mikor láttam a krétában, hogy pénteken lesz 2 is!

Ez kb szerdán lett oda felrakva.

Igy már mégegyszer irtam, hogy kéne az anyag, az osztályfőnök is látta a csoportban.

Es aztán csüt ment a gyerekem a suliba, aznap du megjött mi lesz a dolgozat.

Csak epp a gyerek meg azzal jött haza hogy már megírták!

jan. 27. 17:56
 9/49 A kérdező kommentje:
Meg mellesleg beteg gyerek hogy az itenbe tanuljon?
jan. 27. 18:04
 10/49 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem korrekt amugy, hogy nem javithat temazarot. Nem kellett volna sietni vissza.
jan. 27. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!