Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Más általánosban is alsóban...

Más általánosban is alsóban vagy 5.ben simán behúzzák a karókat ha a gyereknek az anyag se volt meg dolgozat előtt?

Figyelt kérdés

200%-os súlyú dolgozatot írtak már aznap mikor betegség után ment első nap suliba.

Lázas beteg volt ráadásul az anyagot az oszttársak se küldték meg a közös csopiba.(ha megküldték volna se tudom hogy készült volna betegen)

A dolgozat időpontja a krétában péntekre volt téve mégsem aznap irták meg.

Javítástra újra írni lehetőség nincs.

jan. 27. 16:46
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
89%

"Lehet be van rágva a gyetekemre a tanár. Ebből a tárgyból soha nem is jeleskedett doga előtt se. Oké neha egy egy csillagos 5 is van de javarészt 3 asok meg 2es.."

Merthat az ugye nem is lehetséges, hogy a gyerek nem tudja az anyagot, csak a tanár lehet a hibás....

Pár nap alatt meg nem vesznek annyit, hogy egy dolgozat minden kérdése abból legyen és elégtelent írjon egy gyerek, aki amúgy folyamatosan készül az órákra,

jan. 27. 18:44
 22/49 anonim ***** válasza:
73%

Nem volt korrekt a tanártól, hogy más időpontot adott meg a dolgozatra.

De! Egyrészről a mai modern, okos telefonos világban azért azt te sem gondolod, hogy bárki elhiszi, hogy nem tudtátok időben elkérni. Nem is akartátok ezt annyira. Kellett volna írnia több osztálytársnak is, tuti van csoport, ott IS beírni, te is hívhattad volna a tanárt. Meg sem próbáltátok megoldani. Betegen tanulni? Na de előtte való nap már tán csak nem 40 fokos lázzal feküdt ájultan! Ha szerdáról csütörtökre nem tudott felkészülni, akkor nyilván csütörtökről péntekre sem tudott volna, nem ezen múlt. Ti is sárosak vagytok.

jan. 27. 18:54
 23/49 A kérdező kommentje:

Senki nem irta hogy a tanar hivás lenne!

Amig nem volt suliban nem volt meg az órai anyagok! Mivel nem is sorban haladnak a könyvben igy mi itthon megtippelni se tudtuk.

Amikor a dogát feltették a krétába nem volt benne info címek vagy bármi hogy mely anyagokbol lesz a doga. Csak ilyenek pl: hogy fogalmak.

De milyen fogalmak?

Bakker kerestem a könyvben bármit meg olvastattam a gyerekkel az anyagokat is,és bakker én mjnt felnőtt ember a felnőtt értelmező agyammal se tudtam képbe kerülni így!

Itt nem a tanae van hibáztatva hanem arra a jellegu kerdésemre hogy minden suliban ez megy e hogy csak ugy repkednek a karók a 200 as dogákra, az én hibáztatasomat kapom. Folyamat erre megy ki a játék hogy engem hurcoljanak el.

Persze az anya a hibás ugye?

Bakker en majdnem korházba kerültem! Mire aztán meg a gyerek lerobbant!

Alig eltük tul az egeszet. Épphogy nem volt láza meg volt 1 nyugidt éjszakája végre már azonnal iskola volt meg egy b.dös nagy karó "emlékbe".

jan. 27. 18:56
 24/49 anonim ***** válasza:
82%

22: bőőőven van ilyen, h csesznek elküldeni. Most már középsulis a fiam, de általánosban rendszeres volt ez! Szülői csoportba írtam ÉN és ott is csesztek rá. Sajnos vannak ilyen osztályközösségek.

És kérdező: sztem is igazságtalan, h amint bejön, egyből iratják - meg számonkérik a házihiányokat egy hétre visszamenőleg. Mindtha nem tudnák h aki beteg az beteg - fekszik, pihen gyógyul, és nem Mallorcán szürcsöli a koktélokat.

jan. 27. 18:57
 25/49 A kérdező kommentje:

Most azon agyaltamna tanár nem volt képben talán hogy hiányzott a gyerekem? De látom a sok mulasztást is hogy fel kellett volna neki tűnjön, mikor az ő óráin se jelent meg.

Szerintem csak nem erdekli ki hiányzik ki nem. Meg szerintem a gyerekem sem a szive csücske.

Ezek után majd jönnek tényleg a házihiányokra is a karók. Most hogy igy beszelgetünk..

jan. 27. 19:03
 26/49 A kérdező kommentje:

Az egész 2.féléve el lett kapálva. Es akkor majd szépen sorban kibukik a többi órai feladathiány háziány..

Na én feladom.

jan. 27. 19:10
 27/49 anonim ***** válasza:
15%

De vesznek annyit! Az enyém még csak negyedikes, de heti két környezeten vettek egy-egy nagytájat. Honnan tudta volna az egyiket, ha bele sem nézett a jövő heti dolgozatnál? Az enyém felelt így egyesre(amit kijavított ötösre később). Beteg volt, következő hétre nem pótolt, csak betegség alatt elolvasta és pont peche volt, őt szólították. A betegség miatt javíthatott, nem került be az egyes a krétába.

Akkor nem TZ, a tzket muszáj mindenhol bejelenteni előre több nappal. A betegséges részt is nézd át, a miénkben van erre vonatkozó rész!

jan. 27. 19:41
 28/49 A kérdező kommentje:

Köszi, majd átnézem megint. De nekem úgy maradt meg, hogy simán megtehetik, hogy nem jelentik be elöre.

Most várom azt mit válaszol a tanár.

Meg az egy dolog hogy kérem hogy javithasson, de belegondolva mivel sok az azóta újabb anyag meg házi is, nem is tudom fel tudnám e rá késziteni. Holnap megint van egy dolgozat az is 200 as lesz.

Szerintem én életemben csak akkor tanultam ennyit, mikor érettségiztem és utolsó napokra hagytam..akkor volt ekkora hajtás meg versenyistállo szerű rémálom tanulás éjjel nappal.

jan. 27. 20:33
 29/49 anonim ***** válasza:
28%

Tanulság: nem közös csoportban várod a házit, hanem a gyerek ír egy osztálytársnak, vagy te egy szülőnek.

És nem utólag nyafogsz, hanem előre szólsz a tanárnak.

jan. 27. 20:57
 30/49 anonim ***** válasza:
62%

Az iskola házirendjében nincs erre vonatkozó szabályozás?

Nálunk általános iskolában meg gimnáziumban is meghatározták a házirendben, hogy a hiányzás után mennyi idővel lehet pótoltatni vagy megiratni a dolgozatot.

Mindenképp kérj fogadó órát a tanártól és beszéld meg vele, hogyan lehet ezt a malőrt helyrehozni.

jan. 27. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!