Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Más általánosban is alsóban...

Más általánosban is alsóban vagy 5.ben simán behúzzák a karókat ha a gyereknek az anyag se volt meg dolgozat előtt?

Figyelt kérdés

200%-os súlyú dolgozatot írtak már aznap mikor betegség után ment első nap suliba.

Lázas beteg volt ráadásul az anyagot az oszttársak se küldték meg a közös csopiba.(ha megküldték volna se tudom hogy készült volna betegen)

A dolgozat időpontja a krétában péntekre volt téve mégsem aznap irták meg.

Javítástra újra írni lehetőség nincs.

jan. 27. 16:46
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos mást nem nagyon tehetsz, minthogy levonod a tanulságot - kellene egy nagyon szorgalmas és szépíró diákkal összebarizni + anyujával, akiktől mindig el tudod kérni mondjuk messengeren - csak befotózza Neked, 2p és kész.

Nálunk is így van, hogy amint megy, egyből írja a kimaradt dolgozatokat.

Mindenhol vannak és lesznek szenyó tanárok sajnos.

jan. 27. 18:08
 12/49 A kérdező kommentje:

De magánuton volt elkérve is. A kisbarátjától

Annak anyujával is van kapcsolatom.

Es ráadásul ugy ment suliba is hogy most már "megmarad", épphogy kijött a betegségböl én még otthon tartottam volna(hogy a pénreki dogákra tudjunk készülni érdemben) de az orvos szigoruan azt mondta nem, csütörtökön mehet.

Oké ment, erre még az egyik dogát is aznapra tették.

A péntekire suli után már tudtunk keszülni este 21 ig kapartunk össze egy 3 ast. (Szóval első napja rögtön betegség után épphogy lecsengett már egész napi iskola plusz tanulás volt 10 ig.)

Nem kimaradt dolgozatról van szó amugy.

Még nem válaszolt a tanár a kréta üzimre, nem tudom mit reméljek.

jan. 27. 18:13
 13/49 A kérdező kommentje:
Meg a legnagyobb bajom hogy ilyen 200%-os doga egy félévben van vagy max 2. Esélye sincs javitani a kis szorgalmikkal pirospontokbol összegyűlő jegyekkel meg kis röpcetlikkel.
jan. 27. 18:15
 14/49 anonim ***** válasza:
79%
Az élet nem fair.
jan. 27. 18:20
 15/49 A kérdező kommentje:

De most csak a lelkemben akarnám ezt helyretenni hogy amugy ez teljesen bevett normális az iskolák részéröl? Hogy tanulj infúzióval a kórházban is, az egésznapi anyag legyen bepótolva mindenből koccra, plusz a házik, es készülj a dogákra is fel. Mert ha meggyógyultál és jössz nincs kegyelem.

Mellesleg az elmaradt órai anyagok pótlása is káosz tekintve hogy az végképp nincs meg mai napig.

jan. 27. 18:24
 16/49 anonim ***** válasza:
64%

Ne hallgass ezekre. TZt be kell jelenteni legalább egy héttel a megírása előtt! Minden iskolában!

Ez szabálytalan volt, szólj érte a tanárnak. Kötelező nekik időt adni a pótlásra is betegség esetén!

Házirendet, működési szabályzatot olvasd el és arra hivatkozz az emailedben!

jan. 27. 18:25
 17/49 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos van ilyen. A közoktatásnak abszolút arról kéne szólnia, hogy hozzuk ki a gyerekből a legtöbbet. Ez nálatok nem valósul meg. Egyáltalán nem normális elvárás hogy egy lázasan otthon fekvő gyerek ugyanolyan tempóban készüljön, mint aki bejár. Jogos elvárás hogy kapjon akár 2-3 napot a pótlásra.
jan. 27. 18:30
 18/49 anonim ***** válasza:
10%

"TZt be kell jelenteni legalább egy héttel a megírása előtt! Minden iskolában!"

Temazaro volt? Nem írt ilyet. De amúgy ha az volt, akkor a gyerek eleve ismerte az anyagot, max azt a pár napot kellett bepotolnia, amikor nem volt iskolában. Innen nézve ez 3 nap volt, hiszen csütörtökön már ment. Ötödikes, ergo nem kisgyerek már, hogy ne tudja, hogy tudomisen Kati néni minden nap egy fejezetet ad le történelemből, így ha hétfőn és kedden volt óra, akkor az két fejezet.

Infuzioval is lehet tanulni, de erről se esett szó, hogy a gyerek kórházban lett volna.

jan. 27. 18:35
 19/49 A kérdező kommentje:

16 ennek már utánanéztem es vmi szabalyzatban az van hogy simán megtehetik hogy 1-2 nappal előtte jelentik be! Ugyanis ezen is háborogtam már magamban korábban, talán tavalyi évben is. És meg akartam említeni ez miatt utána kezdtem járni a szabalyzatoknak. Aztán azokat kihámozva meglett az hogy egy szót se szólhatok, megtehetik.

Ha megtalálom linkelem.

De most átnéztem a jegyeket. Lehet be van rágva a gyetekemre a tanár. Ebből a tárgyból soha nem is jeleskedett doga előtt se. Oké neha egy egy csillagos 5 is van de javarészt 3 asok meg 2es..

Es most erre egy akkora karó, hogy még az évvégi eredményét is előre lehúzta nem kicsit.

jan. 27. 18:38
 20/49 A kérdező kommentje:
18 nem ismerte az anyagot miket vettek. Errol fentebb irtam!
jan. 27. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!