Én lennék a hibás, hogy a gyerekemmel megalázóan viselkedik a tanár?
Figyelt kérdés
2. Osztályos, fiú, sni-s beszédhiba miatt. A félévije 4-es lett. Ma mondta az ofő, hogy a matektanár az osztály előtt gúnyol ha, hogy nem érti a szöveges feladatokat. A gyerekek ezt hallják és szünetben ők is csúfolják a fiamat, kiközösítik a játékokból. Ezt elmondtam a férjemnek mire neki az jött le az egészből, hogy ennek én vagyok az oka mert nem figyelek és nem foglalkozok eleget a gyerekkel! A kicsi már 6-kor kel délután 4 körül érünk haza, nagyon fáradt már akkorra. Tanulni szoktam vele, de délután a férjem állandóan tv-zik hangosan, akár hajnalig is megy a tv, a gyerek meg persze inkább mesét nézne, mint olvasna. Tehát fáradt is meg eltereli a figyelmét a tv. Meg a férjem azt mondja, hogy hadd nézze, mikor mondom, hogy nem kell napi 16 órát filmezni pl hétvégén. Mit csináljak mert így magamra maradtam a problémával, de fontos a gyerekem jövője! Ki hogy oldotta meg a hasonló szituációt?tegnap 09:34
1/4 anonim válasza:
Nem. Nem értem, miért ilyen kretén módon kell feltenni egy kérdést.
Nyilvánvalóan ez az a helyzet, ahol a válás tényleg segítene. A gyereked érdekében minél hamarabb kezd el a folyamatot.
2/4 anonim válasza:
Nem te vagy hibás, amiért a tanár alázza a gyerekedet! Azért viszont már hibás vagy, hogy nem állsz ki a gyereked mellett!
Menni kell az igazgatóhoz és jelenteni kell neki az esetet!
Azért is hibás vagy, amiért tv-zik a gyerek, gyakorlás helyett!
Mondókázzatok, énekeljetek sokat. Játsszatok olyan játékokat, ahol beszélni kell. Pl.: meseszövés, barkóba, fekete-fehér-igen-nem, stb...
3/4 anonim válasza:
Az ilyen férfiakat milyen jól beválasztják. 😬🥲
4/4 A kérdező kommentje:
2-es épp az a gondom, hogy tanulnék a gyerekkel de az apja nem partner, hogy még tanulás van arra az 1-2 órára a tv helyett, vagy zajos tevékenység helyett foglalja le magát mással, hogy a kicsi tudjon koncentrálni. És ma tudtam meg, hogy konkrétan az osztály előtt megy az alázás. És igen mindig gyakorolunk, ha nem írásba akkor szóban, zenélünk, sportolni járunk, hogy erősödjön.
tegnap 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!