Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Vajon jól gondoljuk mi szülők,...

Vajon jól gondoljuk mi szülők, hogy egy orrfolyós náthával menjen a gyerek iskolába?

Figyelt kérdés
Nem is azért mert, hogy mi is megyünk így dolgozni, de ahogy mi látjuk itt a környezetünkben, hogy aki náthás az ugyanúgy sulizik, általános, vagy gimi, nem maradhat le emiatt. Mi azt gondoljuk ameddig nincs hőemelkedés torokfájás, egyéb tünet addig megy feltétlen. A gyerek is így gondolja, és ti? Azoknak is a véleménye érdekel akik most járnak iskolába.

jan. 15. 13:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
34%
Idén 2 hetet se jártunk volna sehova,ha minden orrfolyással itthon maradunk. Én meg fel is mondhatnék, mert valakinek mindig folyik az orra.
jan. 15. 22:31
 32/34 anonim ***** válasza:
76%
Nalunk marad otthon ha omlik az orra de a sulibol is szolnak. Tavaly az alsos tanito neni mindenkit hazakuldott, aki kohog, mert ot az kifejezetten zavarta. Az en lanyom 37Ckal mar szedul,gyenge, ha csak folyik az orra es jo a kozerzete(bar ilyen nem nagyon van szerintem) akkor megy max. A kisfiam nekem kb 3 hetente beteg, a 11 eves meg egyedul van mar itthon takonnyal. Kozigazgatas egyetlen elonye,hogy nem szolnak a tappenzek miatt, eddig minden evben elfogyott a 42 nap tp meg a 39 nap szabim is. Ez van. :/ majd ha az 5 eves is sulis lesz, gondolom ritkul. Mert felhaborito hogy az oviban mennyi beteg gyerek van!! Hanyassal meg mindennel is beviszik es havonta egyszer biztosan letarolja az egesz csoportot.
jan. 16. 07:14
 33/34 anonim ***** válasza:
14%

Én is azt gondolom, hogy náthásan illene suliba menni. Viszont:

Nem tudom, másnak van-e ilyen gondja, de nálunk a nátha egy szinten azzal jár, hogy fáj az orra, éjszaka 3-4x kell csepegtetnem, amit utál, vergődik, szipog, hogy el van dugulva, szólok neki, hogy magasabban legyen a feje, igyon több vizet, engedje már, hogy csepegtessek, de már sebes is, marja is a csepp, már köhög is, mert hátrafolyik.. na én ilyen éjszakákon nem tudok aludni és ő sem tud, úgy meg nem viszem be, hogy 4x 20 percet ébren volt éjszaka, én is zombi vagyok.. Hétfőn volt náthásan, este már marta az orrát és vergődött, ez már 3 napja megy és itthon van. Szerintem nátha és nátha közt is van különbség, illetve nem tudom, hogy az én gyerekem utálja-e csak a csepegtetést, de mintha nyúznám, úgy kell.. Most orrsprayt kapott, azért is ment a hiszti, pedig 11 éves, pedig nem fájhat neki, szinte be se dughatom, fél tőle.

jan. 16. 07:14
 34/34 anonim ***** válasza:
30%
Olyankor nem megy ha annyira náthás h lemarad a sok orrfújás miatt. Akkor 1-2 napot itthon marad. De amúgy megy náthásan is. Ebbe az időbe mindenki szüttyög
jan. 17. 17:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!