Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Vajon jól gondoljuk mi szülők,...

Vajon jól gondoljuk mi szülők, hogy egy orrfolyós náthával menjen a gyerek iskolába?

Figyelt kérdés
Nem is azért mert, hogy mi is megyünk így dolgozni, de ahogy mi látjuk itt a környezetünkben, hogy aki náthás az ugyanúgy sulizik, általános, vagy gimi, nem maradhat le emiatt. Mi azt gondoljuk ameddig nincs hőemelkedés torokfájás, egyéb tünet addig megy feltétlen. A gyerek is így gondolja, és ti? Azoknak is a véleménye érdekel akik most járnak iskolába.

ma 13:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes, hogy itt mindenki ilyen sztahanovista, hogy lepontozzátok azt, aki betegen nem megy iskolába?
ma 14:17
 12/28 A kérdező kommentje:

9 Nézd kb én is írhattam volna ezt, annyi, hogy nekem fiam van de dettó 11-es :) És pont ugyanaz a problémánk mint Nektek, Kréta messenger stb, nem a kőkorszakból jöttünk mi sem. És igen nálunk a gyerek óráján magyarázták, hogy ne hiányozzon senki, mert hát akkor összeomlik minden.

Nálatok nem tudom mennyien náthásak ilyenkor a lányod osztályában, én tegnap kérdeztem a fiamat, mert láthatóan neki is vörös az orra, a terveiről, mondta ő is: Bindenki dáthás benn. Ott kapta el szerinte is.

ma 14:21
 13/28 anonim ***** válasza:
48%
Neki lehet, hogy csak egy nátha, más meg haza viszi a kistesójának és kórházba kerül RSV miatt…
ma 14:58
 14/28 anonim ***** válasza:
68%
13# amúgy igen, én is erre gondoltam, hogy mindenkivel kibszás, ha megfertozzuk, de ahol meg mondjuk pici gyerek van, vagy idős, beteg rokon el velük mondjuk, vagy szimplán "csak" komoly beteg, mittudomen leukémiás (sajnos nekem pl a legjobb barátnőm volt 19 évesen leukémiás, kijott belőle, de azóta is retteg egy nathatol is), azoknak ez kifejezetten veszélyes. Jó, persze, bárhol el lehet kapni bármit, de aki konkrétan tudja magáról, hogy beteg, az ne menjen már be se bölcsibe, se oviba, se suliba, se dolgozni..
ma 15:23
 15/28 anonim ***** válasza:
41%
Amíg a gyerek jól érzi magát,addig nem beteg. Jól is néznénk ki,ha mindenki mindig minden orrfújással, köhintéssel itthon maradna.
ma 16:01
 16/28 anonim ***** válasza:
25%

Nálunk azt mondta az osztályfőnök év elején, hogy csak akkor maradjon otthon a gyerek,ha fel se bír kelni.

Mert annyi az anyag, hogy úgy lemarad,be se tudja pótolni.

2. osztály, de 6-8 oldalt vesznek át egy nap. Nagyon sok.

ma 16:40
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha szarul van, ne menjen, tök mindegy, hogy van-e láza, vagy sem. Láz nélkül egy nátha is tud krva kimerítő lenni. Én sose megyek dolgozni, ha taknyom nyálam egybefolyik, mert nem vagyok egy mártírom szar és az egészségem fontosabb, mint betegen húzni az igát. Igen, a nátha és megfázás is betegség és tud nagyon szar lenni.
ma 16:48
 18/28 A kérdező kommentje:
16 igen ma már ilyen a világ, ezt látom.
ma 16:50
 19/28 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy én nem értem ezt a nem tudja bepotolni dolgot...nem voltam olyan régen gimis, 26 éves vagyok. Simán bepotoltam mindent attól, hogy pár napot, neadjisten egy hetet hiányoztam, hogy normálisan kipihenjem a betegséget. És így is jó jegyeket kaptam, amiből meg nem voltam jo, pl fizika, kémia, meg ilyen szrok, ott nem ezen múlt, hogy milyen jegyet kapok :D mostohafiam 12 éves, ha beteg, simán hiányzik ő is egy hetet, és így is nagyon jól teljesít zömében. De mást sem ismerek, aki ha otthon marad, mert beteg, ennyire meg lenne lőve a sok anyag miatt.
ma 16:53
 20/28 A kérdező kommentje:
19 jó ez is igaz, de te pl milyen betegségekkel nem suliztál? Náthával gondolom mentél te is?
ma 17:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!