Iskolai bántalmazás ellen mit lehetne tenni ebben a helyzetben?
Nem biztos, hogy máshol előjönne, de azért előfordulhat.
Beszéltem már vele arról, hogy menjünk el valamilyen sportra de a gyógytesin kivül nem szívesen menne sportolni.
Hozzám közel áll a küzdősport mert ott tanul önfegyelmet, de neki nem tetszik, az akaratomat pedig nem erőltethetem rá.
Nyilván van más sport és egyéb dolgok is ezeket is figyelembe veszem ahol barátkozhat.
Én nem adok rá micimackós, dínós stb ruhát, nem az a probléma, hogy gyerekes.
Nyilván nem mástól várom a javulást, ezért nem fogom már hordani a pszichologushoz egyébként ezért nem fizetek, mert a pedagógiai szakszolgálat biztositotta.
A költözés nem olyan egyszerű mert a jelenlegi 100 ezerből kijön rezsivel együtt, a hirdetések alapján jócskán a fele amit mostanában elkérnek és a munkahely is itt van. Saját házra/felújításra is gyűjtünk vidéken ezért akkor költözünk ha muszáj.
Az iskolát ettől függetlenül fel fogom keresni átveszik e tekintettel arra, hogy mások is járnak oda a szomszéd épületből és nekik sem körzet. Sok hasznosat írtatok köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!